Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de nam pojasni gdje da se zabavimo i provedemo kad dođemo ko turisti u sarajevo. nešto konkretno, molim.
Radim u turizmu, i tvrdim da 100% turista dolazi ili zbog rata i historije ili poslovno (vodi se kao turist). Kakva crna zabava... proseta 15 minuta, pojede cevap, vidi odoga sto se uvrce i plese u Ferhadiji i to je to.
MUZURE, GDJE SI TI RASTAO? NE ZNAS DVIJE SPOJITI KAKO TREBA. Koliko si po medijima, mogao si do sada i nauciti kako se izrazava!
Sarajevo i provod, haha...
cuj provoda da mi je viditi gdje se to provode.. nemamo 2 kluba da mogu primiti 500 ljudi.. tragedija vise je bilo u titinom vaktu diskoteka i klubova vec sada.. hotel europa, bristol, bb klub itd.. itdd... sta sada imamo "hacijendu" cheers lol face
Na konkursu je mogao uraditi najviše sklekova u jednoj minuti. Pošteno primljen!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Muzure,Sarajevo ima preko300 000stanovnika koji moraju da gledaju u žičaru zbog turista i cijene
Jedini pravi turisti su Arapi koji dodju ljeti i ostave brdo para. Pa Turci koji konstantno dolaze i trose i ulazu. A ovi iz regije su kokuzi koji dodju da bi pojeli cevape i komad pite. Slikaju se i onda po cijeli dan cijede jednu kafu.
hahhah... jebbo te arap, cjenkaju se na pijaci za kilu paprika. ako mu ne daš 10 feninga jeftinije, psuje ti na arapskom do 9-og koljena.
Cuj provod hahhahahahhahahahahhahahahahahhaha
sta difovac zna o turizmu, ali REALNO
I ovaj ga je popusio, ko da gledam da ce mu na jednoj od narednih sjednica Skupštine oboriti izvještaj i nogatrans...)
Mi iz Sarajeva vidimo naš grad izgleda samo na negativan način. Stranci mu se dive. Nigdje nema Bosne. Pitajte diajsporce pa ćete vidjeti
dijasporci svi redom elita u p.m ahahahaha
@lale gator : sto? u cemu je stvar? najvolim kad dodjem u Seher smojim bemvejom. josh kad padnu bjesne felne... iihh nego u strogom centru nemam gdje parkirat ispred kafica a i cijene su malo paprene. vise volim van grada... (30-40km)
Festivalski grad?? Przite tolike drzavne novce na putovanja a još ne shvatiste da svaki iole ozbiljniji grad ima raznorazne velike festivale!
Nermin na Skenderiji, nos mu doš'o do Dobrinje. Koje zabave? Sarajevo ima noćni život? Turisti koji su tu mahom svraćaju jer su na putu za negdje drugo. Glavna prednost Sarajeva su niske cijene. Ponuda za turiste, nula.
@otkos Ja neću biti do te mjere bezobrazna i drska da određujem koje tebe su za tebe. ... do kućnog je odgoja i ti procesa .... koje si ti uspio zaobići.
@AriaScorpio teme*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj kako smo do sada POGREŠNO razmišljali !!! Bili smo ubjeđeni da zbog njega dolaze !!!