Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzej je nevjerojatan, svakako ga vrijedi posjetiti. I svaka čast za akciju!
Bravo i trebamo i ako neko ime starije djece koja se vise ne igraju bar po jednu lutku ili medu...
Zabranite komentarisanja na ovakvim clancima. Ovo je poziv, nikakva vijest oko koje se diskutuje. Zelis bio dio ili ne! Samo dajete bolesnicima prostora da unistavaju nesto lijepo za DJECU. Zaboli me cije dijete, dijete je!
Svaka cast na ovoj akciji. Ako neko razumije Ukrajince onda smo to mi Bošnjaci.
Tacno je da smo mi Bosnjaci najvise stradali u ovom ratu ali ne smijemo zaboraviti ni nase sugradjane Srbe i Hrvate koji su bili uz nas. Evo ti primjer Sarajeva, bilo je to u opkoljenom dijelu i drugih naroda, onih pravim Sarajlija. A ne smijemo zaboraviti ni one u redovima Armije RBiH.
Vlasnik muzeja nema potrebe, da se na ovakav nacin reklamira i siri politicke vidike👌👌
Kakva politika nesrećo rusofilska
Meanwhile....u Lukavcu sljaka, djecija javna kuhinja.
Sjetim se kada smo i našu djecu mogli obradovati paketićem iz Britanije u ratu. Bravo za akciju. Ovo treba podržati.