Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, treba se znati
Svaka cast 😁😁
Svaka Cast!
Aferim!
Cestitke.Dobar projekat
Ovo onaj muzej u Logavinoj protiv kojeg su se vijećnici SDA i Ekrem Kaljanac zdušno borili jer au rentali salu za termine?! Pa SDA i Ekrem Kaljanac tužili načelnika sto je dao nakon toga...
bravo entuzijasti. 😊
☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾* REPUBLIKA BOSNA ☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*☾*
Svaka čast
Ja najviše volim muzeje - spomen sobe Armiji BiH. Najviše se volim zagledati u postavku dokumenata pronađenih kod ubijenih agresorskih vojnika, svaka spomen soba koja drži do sebe mora sadržavati tu postavku.
Odaj ri počast poginulim borcima, djeci, građanima koji su ''najebali'' a ne elitama koje su bile na komandnuim položajima '' grijale muda'' i napravile ''muzeje'' u svakoj opštini i za svaku brigadu sa mišlju da to bude njihov ''isplativi, komercijalni '' projekat. Otiđi bolan u Zemaljski muzej, na izložbu Safeta Zeca, na Dane Kike Sarajlića ili Maka Dizdara ili Alekse Šantića.
" "Ovo je ogromna, ogromna čast za nas. Uzimajući u obzir način na koji je ovaj Muzej otvoren, sjećajući se ocjene Ministarstva kulture da nemamo nikakav internacionalni značaj" ko može nek bježi i nek dolazi ljeti da pije kafu ili da mjenjamo nešto...ovako više ne ide.