Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom Sunce sija i budi ga dobra vila samo meni jos ciganka nista nije pogodila Nemam para druže a nemam ni sreće sudbina me vara nece me pa nece. Svakom Sunce sija i sve ima što poželi samnom samo lutalica može suzu da podeli. Nemam para druže a nemam ni sreće sudbina me vara neće me pa neće.
Pa gospodine Mutabdzija, svjesni smocinjenice da ste upravo sa tom izjavom i napravili Genocid. Pobili ste nacionalnu Bosnjacku vecinu u tom dijelu BiH da bi vi nama sada pricali o zakonu Genocidnog Entiteta o potrebnom broju ucenika po razredu da bi se moglo govoriti o Nacionalnoj grupi predmeta, koja na nasu zalost nije kao prije ratna. Republika Srpska kao Entitet se ponasa kao da je Autonomna Pokrajina u nekoj konfederalnoj drzavi i sprovodi samo njima odgovarajuce zakone koje i sami krse. Nevjerovatna smirenost nasih politicara ce potrajati dok se kompletno Bosnjacko stanovnistvo ne odluci na ,asovno iseljenje iz Genocidnog Entiteta upravo zbog diktature vlasti ovog Entiteta. Stvari pomalo odmicu kontroli od vlade RS-a. I dalje se drze one Karadziceve naredbe da se Bosnjacima u RS-u sto vise ugrozi zivot do neizdrzljivosti
Za to su krivi bosnjacki politicari koji ulaze u koalicije sa koljacima samo da bi bili na vlasti.nije u interes ubosnjackih politicara da se bosnjaci vracaju u RS, jer na taj nacin ostaju njima i njihovima pozicije
Moj ti Ferhadija,kamo sreće da je manji bh-a entitet samo AUTONOMNA POKRAJINA...po Dejtonu MANJI bh-a entitet ima duplo veća ovlaštenja od DRŽAVE Bosne i Hercegovine... MANJI bh-a entitet može u parlamentu BiH blokirati sve i jedan akt,a dok parlament BiH nema nikakve nadležnosti nad skupštinom RS-a niti bilo šta može blokirati u RS-u... BiH čak nema ni vladu,već vjeće ministara kojeg čine 9 ministara....vjeće ministara ima samo EU,dok sve države imaju VLADE RS ima VLADU i nju čine 16 ministara... Manji entitet ima jednog predsjednika,dok BiH nema predsjednika,nek neku troglavu aždahu... Moj Ferhadija,manji entite je DRŽAVA koju su nam podvalili pod imenom "entitet"...
Bosanski jezik ne postoji tako da su poštedili djecu laži i manipulisanja,takođe i istorija im ide na ruku da znaju ko su.
evo ti srbine pa procitaj da znas ko ti je prababu jebavao...morat ces prihvatiti da tvojim venama tece turska krv... http://crnogorskapitanja.wordpress.com/2013/01/28/cudni-srpski-obicaji-pravo-prve-bracne-noci-snohacestvo-incest/
ja kukavče ne ofiraj se....
Ma treba se strpiti jos 20tak godina, stvari ce same doci na svoje...Ako bosnjaci vec nemaju petlju da oslobode svoje pola zemlje, onda ce bar natalitet uciniti svoje. I da, ovo jeste zemlja Bosnjaka! Mi jesmo svoj na svome! A dosljaci iz susjednih drzava su gastarbajteri koji ce malo po malo sami sebe majorizirati ili ce im se ispuniti vijekovni san da se odsele u matične zemlje iz kojih su šljegli. ;)
koliko ukupno djece ima u razredima? ako u razredima ima 15-20 djece, od cega je pola i vise bosnjacke djece, zasto ne moze biti organizovana nacionalna grupa predmeta? evo sasvim jednostavnog rjesenja: kombinovana odjeljenja.
damire mislim da ti ovo sve nisi dobro pratio ili pratis iz samo jedog izvora.....rs ima zakon i po njemu radi,zasto i nebi jos pogotovu ako ide vladi naruku...sasvim logicno....ali je ministar obrazovanja ponudio ovim ljudima ako im se nesvidja nek idu u vladu federacije traziti da ovi poslju nastavnika o svom trosku...dakle jednostavno,neka federacija plati nastavnika i rjesena stvar
15 godina djeca u Konjević Polju idu u školu po takvom nstavnom planu i programu i sada se neko pred izbore sjetio da ima trebaju!??? Bojim se gospođo da vas nisam ništa pit*o!!!!
Koja glupost *** te, a sta je sa djecom u vecinski bosnjackim gradovima a koja nisu bosnjaci? Imaju li oni svoje predmete? A sta je s onima koji se ne smatraju ni jednim ni drugim ni trecim? Svi kukaju kad su njihova prava ugrozena al ne libe se da gaze tudja prava... stoka ste vi svi, *** mater pa mi smo se svi redom ubili za genocida. Da dodje neko sa strane i ukine nas sve. Razrahatila bi se ova zemlja.
ma glupost cista i bezobrazluk bosnjaka...normalno je da se u rs uci da su bosnjaci mudzahedinii teroristi...kao sto je i normalno da se u federaciji uci da su srbi zlocinci i agresori....ista je stvar i sa hrvatima. ...ali nije normalno traziti u rs da se uci da su srbi zlocinci kao sto nije normalno traziti u federaciji da su bosnjaci teroristi....dakle ovi ljudi imaju samo viska slobodnog vremena a sa svojim slobodnim vremenom mogu ciniti sta god hoce i ovome netreba pridavati nikakvu paznju :)
Pa daj da onda podjelimo tu jebenu drzavu na 3 drzave i zdravo, ovako nema vise smisla, onda nek uci svako svoje idiotluke, ha ja. Svi zadovolnji ovce na broju.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)