Koja glupost *** te, a sta je sa djecom u vecinski bosnjackim gradovima a koja nisu bosnjaci? Imaju li oni svoje predmete? A sta je s onima koji se ne smatraju ni jednim ni drugim ni trecim? Svi kukaju kad su njihova prava ugrozena al ne libe se da gaze tudja prava... stoka ste vi svi, *** mater pa mi smo se svi redom ubili za genocida. Da dodje neko sa strane i ukine nas sve. Razrahatila bi se ova zemlja.
ma glupost cista i bezobrazluk bosnjaka...normalno je da se u rs uci da su bosnjaci mudzahedinii teroristi...kao sto je i normalno da se u federaciji uci da su srbi zlocinci i agresori....ista je stvar i sa hrvatima. ...ali nije normalno traziti u rs da se uci da su srbi zlocinci kao sto nije normalno traziti u federaciji da su bosnjaci teroristi....dakle ovi ljudi imaju samo viska slobodnog vremena a sa svojim slobodnim vremenom mogu ciniti sta god hoce i ovome netreba pridavati nikakvu paznju :)
Pa daj da onda podjelimo tu jebenu drzavu na 3 drzave i zdravo, ovako nema vise smisla, onda nek uci svako svoje idiotluke, ha ja. Svi zadovolnji ovce na broju.
Prikaži sve komentare (34)