Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponistite sve ...samo ostavite obrazovanje,normalno i jednostavno obrazovanje.!
naravno bez bilo kakvih nacionalnih predmeta i gluposti.
to je sranje sto govoris, Bosanski jezik ima da se uci u skolama znas mekusac, i bosnjacka historija ima da se uci u skolama, i to od prvog razreda uciti da djeca znaju sta je bilo i sta opet moze biti ako budu mekusci poput tebe. Ima da se uci o genocidu, o ratu, o nasoj borbi za opstanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OHR, van! Ostavite nas da se raskusuramo sami. Uz put ćemo počistiti i domaće političke kriminalce i njihove hranitelje!
Mutabdžija djete ti se školovalo u bolnici i za matursko večer umrlo od leukemije........kao i svim izdrkanim svetosavcima koji dijele tvoje ideje-.-.,............genocid nad izdrkanim svetosavcima je prioritet
Uzmite lopatu i jedni i drugi pase nalupajte govana na jugoslovenskom jeziku, ok.
Rat i gotovo.
i treba tako, jer je to ocito dobra podloga za manipulaciju od strane politicara, najpametnije bi bilo da ukinete i vjeronauku. Ovi stariji je nisu imali a danas su veci vjernici i od papa i od poslanika, vidis da je nepotrebna, roditelji ce ionako djecu nauciti svemu sto (ne)treba
Ne mozemo nikada na zelenu granu sa ovim cetnitetom steta sto nema Harisa . na politickoj sceni sa ovim kretenima mogu sta hoce i kako hoce!!!
rat rat i samo rat,nema nam druge,zivjela "Oluja 2",zivio Dudakovic,Halilović,sedma muslimanska i Naser Oric i svi nasi slavni herojski generali i komandanti! I na kraju zivjela RBiH i njeni Bošnjaci svih vjera i religija! Smrt četničijama i prascima svih sorti! Smrt PC-u!!! OHR marš iz zemlje!
opa-cupa...preko anadolije eto tebe u siriji ahihihihihihihihhihihihiii
opet dijasporski ratnik a? il si klinac 96 il vise? dzesi borac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi roditelji misle da cine nesto dobro svojoj djeci, a u stvari im cine medvjejdu uslugu. djeca ce izgubit pravo na skolovanje, a ovi ce ih jos tuzit za nedopustanje djeci da sticu znanje, sto je elementarno ljudsko pravo, i tako ce djeca izgubit 4 puta vise nego sto bi dobili ovim "fakultativnim" pohadjanjem nacionalne grupe predmeta. Ali, s dr. str., ovdje se ne radi o djeci, vec o dnevnopolitickim manipulacijama neobrazovanog svijeta.
znaci da popustimo genocidasima i da djeca ne uce Bosanski jezik kao redovno predmet? takvi mekusci kao ti su nas i doveli do ovog stanja, bez uvrede, to popustanje genocidasima nas je skupo kostalo
i šta po tebi treba da djeca uče srpski jezik i istoriju koja kaže kako nije bilo nikakvog zločina u Tomašici ili Srebrenici, ili kako je R S samostalna država srpskog naroda ili da uče pravoslavnu vjeronauku.Pa veća prava imaju bošnjačka djeca u školama u Njemačkoj ili Švedskoj nego na legitimnom dijelu Bosanske teritorije, ma hajde
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znamo Mutabdžija da bi ti najradnije poništio djecu al zasad je dobar i sporazum.
Pa šta očekujete!"Ljudi" se toliko trudili na Srebrenici,Tomašici i inim jamama da naprave "vekovnu" srpsku zemlju,a vi bi da tako "častan" posao bošnjačka deca u srpskim školama nazivaju genocidom. Ovaj Mutabdžija je obična fekalija i još jedan poltron,manipulant iz one plejade Ćosićevih lažljivaca.
Obavezno uvesti mjere reciprocitet na području entiteta Federacije Bosne i Hercegovine! Dosta je uvlačenja u dupe usranom OHR-u i k......j Međunarodnoj zajednici, vrijeme je da uzmemo predmet u svoje ruke! Moramo početi govoriti jezikom genocidaša, čisto da bi bili shvaćeni!
nažalost nema nikoga odlučnog da ovo pitanje bar pregovorom riješi, a kamoli da uzvraća reciprocitetom. Damir Mašić kao resorni ministar? LOL. labavi Suljo i servilni Zlaja? nema nikoga da lupi šakom od stol.
@GAU8 Kakva dijaspora, glavom i bradom domaći, i to Bošnjak, zamisli!? Šta nedostaje našoj dijaspori, to su moji sugrađani!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)