Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako je većina Bošnjaka i problem imati dva programa onda treba uvesti jedan na bosanskom, ha ja. Četnitetlije su stvarno majstori manipulacije i laganja. Novac ne može biti izgovor za kršenje ljudskih prava.
kad dodik ima 50000km da ih dijeli kosovskoj djeci za pocetak skolske godine, neka nadje pare i za Bosnjacku djecu....
U Republici Srpskoj se mora uciti po planu i programu Republike Srpske,sta tu nije jeasno?!? Kome se ne svidja,eno mu od Tuzle do Sarajeva...Prostranstvo citavo... :DDDDD
Ne mora se uciti ako mi to ne zelimo zato se samo mozes sageti nije ti ovo srboslavija.
Pa 1918 smo vas s puskama tjerali u skolu,kakvi ste divljaci bili tada,i napravili smo od vas koliko-toliko civilizovane ljude...Izgleda,moracemo opet... :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ako ima para za Srpsku djecu Boga mi nacete i za Bosnjacku.
Nije problem. Bosanskohercegovački entitet Federacija BiH neka na sebe preuzme obavezu finansiranja nacionalne grupe učenika bošnjačke nacionalnosti. P.S. Perfidan pokušaj maltretiranja, ponižavanja i zastrašivanja bošnjačke djece!
Ovo je laž. Stegnite kaiševe i odvojite lovu. Prvo g-dine ministre ako želiš biti ministar svih građana RS budi takav-ja bih se odrekao plate da mi svaki narod bude sretan.
@Matja Naravno da je laž, notorna laž. Genocid se nastavlja, kao i derogiranje Anex-a 7, Dejtonskog mirovnog sporazuma, a kada se derogira mirovni sporazum kao naprijed, onda se može svašta desiti..