Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maksuzija ga vratila u zivot :D
Živ nam i zdrav bio barem 100 godina!
amin :)
Unuk Damir ga izlijecio!
Bubićka, Bubićiće, Bubice moja...
NE daj se druže Fazlinoviću!
ne daj se Izete!
Damir: -neka dedo samo nek' je po redu. Izet: -pasje govno nek' je po redu, lahko je tebi govoriti kad si najmladji, nek ide brate kako ide! HAHAHAH koji kralj,ovakvog glumca vise nikad'!
Nisam ja nigdje rekao da se on odrekao Bosne!Meni boli briga čij je on glumac,ali čovjek koji 95% svog života živi u Hrvatskoj ili u bili kojoj drugoj državi ne može biti nikako Bosanski glumac!To ne mogu biti ni Tarik FIlipović,Fadil Hadžić a ni pokojna Semka Sokolović-Bertok(naglašavam pokojna jer je bila ateistica)!,kao što ih neki iz Bosne svojataju jer su Bošnjaci pa su za njih i Bosanski glumci,dok Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi koji su glumci u Zagrebu i Beogradu nisu Bosanski glumci za razliku od Mustafe i sličnih,e upravo tako neki mediji pišu!Ti lažeš sam sebe,jer to 2007 i njegova reklama za SDP je dobro znana svima,kao i ovo njegovo druženje sa Tuđmanom,a i sa kćerkom i sinom koji žive sa svojom majkom ili drugom Mustafinom ženom u Zagrebu,Nadarević ima službene i hladne odnose!
Ma ajde..... neki ljudi svojim djelom i širinom jednostavno prerastu, porijeklo, nacionalnu, vjersku i državnu pripadnost i postanu SVAČIJI. Mustafa je "naš" kao što su NAŠI bili Boris Dvornik, Miodrag Petrović-Čkalja.... Vaši neka budu oni koji su javno deklarirali kao vaši.
A reprezentacija BiH ? 99% dijaspora i vecina ih rodjeni van i nikad nisu ni zivjeli u BIH. I prestani izmisljati da je Mustafa 95% zivota zivio u Hrvatskoj a najzad je to bili Yuga. Po tebi se onda Hrvatska odvojila jos 1950 g.
Ne bistrim ja politiku nego samo konstantiram činjenicu kako vas pravi budalama,on je 2007 došavši snimati LZN,snimio reklamu za koga treba glasati na izborima.EJJJJJJJJ,ČOVJEK KOJI NEMA BOSANSKO DRŽAVLJANSTVO I KOJI JE IZ BOSNE OTIŠAO KAO MALO DIJETE VAS .EBE U ZDRAV MOZAK,nema to veze o kojoj se stranci radi i za koga je snimio reklamu.Radi se isključivo u jednom čovjeku,koji vas zeza i zgrće lovu od te političke stranke!I nije ovo ništa protiv nikoga već samo o nekom,tj.o jednom čovjeku,i nisam nigdje rekao da je loš glumac.Ali da je s Tuđmanom drugovao po Banskim dvorima i po Dubrovniku za vrijeme rata,to je isto činjenica,pa se vi pravite ludim i lažite sebe da to nije istina!
Ne lazi. Znam licno Mustafu i negovu familiju. Odrastao je u Bosanskom Novom a skolu glume je zavrsio u Zagrebu. Tu je i posao dobio ali se nije odrekao BiH. Zapadna Bosna je prije puno bila zavisna od Hrvatske, Sarjevo se prije a kao ni sad nikd nije brinulo ni ulagali u zapadnu Bosnu a mi smo najvise BIH oslobodili.
KRALJU živ nam bio i nemoj da nas srkletiš!
Samireeeee, jes pokvaren isti caca svoj O:)
Da,da zanimljivo on je Bosanski glumac!?A kad je za vrijeme rata bio česti gost kod Tuđmana i s njim a i s onim ludim Antunom Vrdoljakom grao tenis i opijao se.On je iz Bosne otišao kao dijete,i nema Bosanske papire,onda dođe u Bosnu snimiti film pokupi pare i usput pravi vas budalama za koju ćete stranku glasati,iako on nema pravo glasa!On je za vas Bosanski glumac samo zato što je Mustafa,kao i Tarik Filipović dok npr.Ivo Gregurević to nije jer je Ivo!!Ne može on ni po čemu biti Bosanski glumac jer je on više od 95% svog proveo u Hrvatskoj,da veliki je glumac ali i veliki s.pak od čovjeka,uostalom velika većina vas malo šta zna o njemu,a i bolje je tako.Samo ću vam reći da njegovih troje djece,skoro pa i ne priča s njim!
ne seri
Otkud ti pravo da ovdje bistriš politiku!? Mustafa je odličan glumac. Tačka. Možeš da ga voliš ili ne voliš, to je tvoj problem. Tačka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mustafa Nadarevicu tebi je zabranjeno da ne budeš dobro !!! Kud nisi bog do mladji
Iz ludare ? :)
Faruk i Damir se taman obradovali da je krepo heh
Zaradite novac igrajuci se :) MyLands je online igrica putem koje mozete da zaradite novac jednostavno igrajuci. Registrujte se putem slijedeceg linka i pocnite da zaradjujete novac na do sada najzabavniji moguci nacin :) http://mlgame.com.hr/?state=register_simple_new&f=324325&server=miner_co_uk_1
Cuj otpusten ? Zar je on radio u bolnici ? Nisam znao,mislio sam da je glumac...