Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost Ceric je više priznat od istoka do zapada nego u nadoj zemlji..To je jedina osoba u BiH koja može dovesti investitore, osoba kome će na telefon da se javi svaki kongresmen u USA a da ne govorimo o Arapskom i islamskom svijetu..Pa ne muslite valjda da će neko iz svijeta pričati sa Suljagicem ili Bakirom iz demagogiske stranke..
Ma jedva čekaju da ih nazove ... i oni iz Ray Bana .... niko ne koristi telefon da nebi bio zauzet ako Serić nazove ... HAHAHA
Jest odvratan jebem ga u bradu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljivo bi bilo vidjeti njeg u Predsjednistvu.
i ja mislim ... pogotovo što bi ponekad morao nešto i sam reć, a to mu baš i ne ide ... a tek strani mjezici ... :-)
@kad kažem čovjek tečno znaci tečno prica engleski arapski ruski i turski to znaci da je radio kao profesor na arapskom(emirati) i američkom univerzitetu u cikagu al jeb ga Bosanci vole one i Tinks resulatat is open haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reuf Spominjes vrijeme komunizma,,pa kad je dosao komunizam tad se i zaratilo,, ne poredi komunizam i socijalizam u isti kos,,,zasto ti smeta to mracno doba kada su svi imali poslove,,,sigurnost,,,rad,,disciplinu,,,drzavu...besplatno skolovanje...itd,,,mozda ti smeta sto se nisu onda mogli u ovoj mjeri kupovati radna mjesta,,,diplome,,sto nisi mogao glumiti bolesnog nacionalistu...sto je bilo pravi vjernika koje si mogao na prste prebrojati,,,
Dr. Cerić jedini ozbiljni kandidat za bošnjačkog člana predsjedništva..moja puna podrška
AMA BAŠ BRIGA OVE ŠTO KAO ODREĐUJU KO ĆE BITI UTICAJNI MUSLIMAN U SVIJETU ZA MUSLIMANSKI NAROD U ZEMLJAMA IZ KOJE DOLAZE TI UTICAJNIO MUSLIMANI. ŠTA JA IMAM ŠTO CERIĆ 45, SVE DA JE PRVI NA LISTI, JA GLADNA PA GLADNA I ISKRENO SVE DOK NE BUDEM IMALA NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT JE*E MI SE ZA SVE DRUGO NA OVOM SVIJETU
Musa turcine
Svi mi imamo istu dilemu. Znamo ko nas je doveo do ovakvog stanja u BiH, ali kada sagledavamo alternativu, tj. opcije za koga glasati a da je iole ozbiljan kandidat ili stranka, onda se tek covjek razocara. I onda na kraju skontamo glasat cemo svako za svoj nacionakni tabor kad vec nemamo bolju opciju.
Dino, POGREŠNO RAZMIŠLJANJE!
Dok bosnjaci svate koju imaju priluku da nesta postignu sa bosnom bice kasno ovoj poslednja sansa a vi kako hocete ja sam svoj dijete obezbijedio,bice kasnije sta bi kao 92,Ceric moze za dan uradit za Bosnu nego et da kazem Bakir za godinu a za ostale netreba trosit slova,najbolja opcija je Ceric pa vi kako hocete ja nisam nicija stranka niti zivim od stranki.Tacno je ono sto je reakao Ceric da bi se trebo Bakir povuc,ja glasam za SDA za stranku ali za Cerica za clana prijesednistva bolje opcije nema SDP razocaro za DF se bojim da ce ga kupit tornjak fikret abdic broj 2.
Realno ... DF je do sada naj Kulturnija stranka,i naj manje su kršili predizbornu Kampanju!!! svaka čast Željko,pobjeda!
Najutjecajniji iz Americke Kuhinje http://www.youtube.com/watch?v=yv9koSITax0 Ceric Narod je stoka YouTube
E jest' mustra ovaj Cerić! Interesantno je da se i ovo događa pred izbore. :))))) , a on kandidat za člana predsjedništva. Vjerujem da neko ko je siromašan ne može biti ni uticajan. Sigurno je na to uticalo i njegovo bogatstvo. :)))))) A C.M. se fino osigurao i obezbijedio. Uz to je i dobar orator. Ako neko nije cijenjen u svoj državi, ne može biti ni vani. Moj zaključak. :)
Pa dobro niste nista pogrjesili u statistici..al trebali ste naglasiti da je ovo statistika bogastva
Aj ne seri jarane,ima čovjek 100 000 na računu od onog što je pokr'o od hodža i Islamske zajednice :D,...obična selendra
Svako ko kaze SDA nije nista uradila: SDA je osnovala najjacu Armiju RBiH Naoruzala Armiju RBiH Zaustavila rat 1996-2000 vodila drzavu ka napretku 2002-2006 najbolje godine za BiH uz SDA Prenosenje nekih nadleznosti sa entiteta na drzavu Zalagala se da svi narodi budu konstitutivni Stvaranje aprilskog paketa kojeg je usro Silajdzic Briga o povratnicima u RS-u. I da dalje ne nabrajam sta je sve uradila SDA
Mozesli spomenut kad vec spominjes, sta je opljackala
1. kako je znam Sefer Halilović nije bio u SDA ? 2. SDA nije naoružala Armiju 3. SDA nije zaustavila rat,samo ga je Pauzirala 4.BIH nije nikada poslije rata imala naj bolje godine,sve su bile gora od gore 5. Godinama,Država veoma slabi,Entiteti jačaju,Dok dodo nije doš'o,srpska nikakvog uticaja nije imala 6. Nemoj više nabrajat šta su uradili,samo reci "PLJAČKA i KRIMINAL,Korupcija,Zapošljavanje svojih Glupih Glasača"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je kao reis kritikovao vehabije, ne bi bio na listi.
Ma već se on itekako bavio politikom dok je bio reis i svi dobro znamo do čega nas je to dovelo. Ne vjerujem mu ni sekunde.
Ne vjerujem ovoj listi. Mislim da Cerić nije ni među 50 najutjecajnijih visočana a kamo li muslimana u svijetu ??!!!
I ja sam sinoc slusao i gledao dr. Cerića. Poslije onoga ima moj glas,sviđalo se to kome ili ne. Srbija dobije iz IPA fondova 1,2 milijarde eura,Makedonija 680 miliona,Crna Gora 600 miliona, a Bosni šipak zbog političara. A onda se hvalimo turski kreditima koje ce vracati nasa djeca!!! P.S. Glasacu za SDA ali za Bakira nikad!!