Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mislimo da idemo naprijed i da nam bude bolje, onda uprimo oči u Brisel i svim silama nagnimo ka tamo ... Istambul je na Istoku, a tamo žive neki drugi ljudi . . . ! ! !
ako mislis ici naprijed.. onda upri oci u svoju carsiju.. mani se stambola i vatikana.. inace ces vazda biti necija guzna muha
kakav je to slugarski mentalitet.. imal ovdje jednog junaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Cerić povazdan duma na koju stranu svijeta da se okrene kad klanja. Prema Meki, prema Ankari, prema Briselu... Ma čim ga vidim pokloniću mu kompas samo nek se okani naroda i nek ga ne navodi da se konstantno klanja nekome. Narodu bi dobro došlo da ponekad i digne glavu te da se usprotivi vječnom tlačenju.
Musata, fala ti gdje čuo i ne čuo,. Kada je bio popis, imao sam velike dileme, al zahvaljujući tebi i patriotima znao sam šta ću zaokružit. Tako je i sa budućnošću ovog naroda, ako vi kažete da je u Briselu, mi ćemo se povinovati autoritetu jer nismo imali vremena da izučavamo škole ko vi.
Ceric je prije dvije godine pricao neku drugu pricu,tako da je ovo suplja,kakav ba Ceric,on je prop'o davno politicki
Šta je sljedeće, mjenjanje vjere i imena!?
Cerić vas pozdravlja iz Jagomira. :D
Sta su to Bošnjaci/Bosanci? Pa ili ste jedno ili drugo. Ebo vas konj, kako ste mutava glupa bilbordnacija, Cuj sad su bosnjacibosnanci Hahahaha ebote jadne li kvazinacije.
Reise jedno pitanje, šta ima Kur'an da kaže po tom pitanju? Da li je to po Kur'anu da se mi klanjamo ćafirima?
Ovaj Cerić se dao na raspolaganje radončiću pa zato vazi protiv Istambula, a ne zato što tako i misli. Neka se niko iznenadi drugačijoj priči nakon izbora.
istambul na aparatima :)
bosnjac/bosanci/turci/poturice
Mr. President, nemojte se ljutiti 😂
Znas i ti Mustafa nekad ubost kako treba.
Udbaš.
Kako se cini Islam je donio pamet ovdje a kaskaju kriscani. Islam su prihvatili oni koji zele realno da gledaju na stvari. Ovdje je slucaj da su fanatizmom isprani krscani. Neki, ne svi. Ima li ko da objasni taj fenomen?
Ober lopov halasa u Bosnjaka.....kolimo je on samo tezak to i on sam ne zna.