Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali kakav uzivo prijenos iz dzamije preko BHRT kao za vrijeme Badnjaka..upps..drzavni javni servis je u velikim problemima
I mjesec i sunce su stvoreni i upravljani od Jednog Stvoritelja. U suprotnom mi došlo do neslaganja i pogubnih posljedica.
Te noći je začeto dijete koje će promijeniti historiju čovječanstva. "Kršćani također mogu Muhammeda priznati kao poslanika zato što je zagovarao jednog Boga", kazao je švedski teolog Jakob Wiren, koji je zbog ovih riječi privukao veliku pažnju javnosti i medija u Švedskoj. Wiren tvrdi da i u Bibliji postoje podaci da će se nakon Isusa pojaviti poslanik. Neka vam Allah dž. š. ukabuli noćašnje dove.
Ni jedan pouzdan hadis ne govori o tome na koji dan je rođen nas poslanik, kamoli kad je začet! Te mahalske price i mevludi na koji na žalost većina ovdašnje braće i sestara obraća puno pažnje umjesto da klanjaju 5 vakata sto je Farz! Al ko će bosnji objasniti kad uzima samo ono sto njemu pase...koliko god se ko ljutio...
Jestel popili šerbe? Otpjevali mevlud?
novotarija u islamu haram je ovo upraznjavat
Novotarija.
Svaka novotarija je zabluda ,svaka zabluda je propast,onaj koji zna da je nesto novotarija,i scim nije dosao Poslanik svs bice kaznjen za slijedzenje toga ,jer to je varka Ibliza preko sitni dusa da se omalovazi istina Poslanika svs.Vjernika jedna te ista zmija neujeda 2 puta
Saudijska Arabija je isto tako novotarija. Na tlu Arabije (Poslanikove a.s) stvorena država jedne porodice Saud (kraljevine, koja je zabranjena u islamu) i pravac vehabizma koji je nepoznat do tada, a sve zahvaljujući britansko-cionističkom projektu. Pa, Kududuzović, Gološ… ni mukajet o tome.
Hiljade religija, hiljade bogova, a svaki vjernik slijepo vjeruje da je samo on u pravu!
Novinarka je čula za jednog starog Židova koji je zadnjih šezdeset godina molio svaki dan dva puta dnevno na zapadnom zidu te ga je odlučila posjetiti i napisati članak o njegovom iskustvu. "Gospodine, koliko dugo dolazite i molite na zapadnom zidu?" "Već šezdeset godina." "To je zadivljujuće, a o čemu molite?" "Molim za mir medju kršćanima, židovima i muslimanima. Molim za prestanak mržnje i ratova." "I kako se osjećate nakon šezdeset godina?" "Kao da govorim zidu."
najlakse je biti slusalac u zivot a time riskiras da te podjebava kako ko hoce izmedu ostalog i sa ovom priredbom "Noc Zelja" sve dok nebudes spoznavao i citao pravu istinu slavit ces "noc zelja"
Sve vise i vise licimo paganskim narodima sa svim tim popisanim obicajima ali sto bi nas narod reko: "hajde ba nije to nista"
Ne postoji predaja koja govori o tome da je Poslanik, s.a.v.s., ili ashabi, ili bilo ko od prvih generacija, obilježavao na bilo koji način ili pridavao pažnju ovoj noći, što naravno ukazuje da se radi o novotariji i izmišljenoj noći.
ma vi pezici i vehabije ste najvece zlo
Muslimani da,i rijetki bošnjaci!
imam nekolike želje.mir u Palestini,da Željana Zovko se objesi na starom mostu ,da se ukine RS.🙏🙏
Ja ovaj bosanski jezik sve manje razumijem.
Naucit ces, kako su ti starci naucili Bosanski u 1818.
Koji jezik? Oni pricaju srpsko-hrvatski.
Nije odabrana, samo novinar koji je ovo objavio ce imati bruku grijeha sto iznosi lazi na poslanika s.a.w.s. i Allaha.