Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali su osjecaj da ga testiraju na korona virus iako nije imao simptome. Haha, koja komedija. Samo da se uvede u statistiku da je umro od korona virusa a ko zna od cega je covjek umro. Trula drzava
Bas tako...👍
@gooUser1585071318 Ritard, ne piše da nije imao simptome, nego da nije imao pozitivnu anketu, nauči da čitaš ritard!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To što je bio pozitivan na virus, ne znači da je umro od virusa.
@KolektivniHaos ne znači to ništa dok se ne uradi obdukcija. Nego ko bi se bavio obdukcijom, zakopaj i zdravo. A pozivaju na aplauze u 8 sati, kome i čemu da aplaudiram? LJudima koji su zabranili pristup zdravstvenoj zaštiti. Ne znam valjda štite svoje guzzice.
@DunjaWasHere Niko ne umre ni od AIDS-a ali mu razvali imuni sistem pa umre od obicne prehlade tako i korona trazi lakse zrtve a oni koji su zdraviji prebole.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo trebaju porodice obdukcije tijala svojih preminulih uraditi jer mozda se desavaju i ubistva...
Covjek je susjed moje svastike i imao je mozdani udar. Testirali ga mrtvog i eto pozitivan. Samo nije jasno gdje se zarazio, jer covjek je stariji i nije mu veliki radijus kretanja.
Došao je iz Hrvatske prije pet dana,tamo se vjerovatno i zarazio.
A od čega je umro? Haj što je bio pozitivan, zna li se išta drugo ? Je li infarkt, plućna embolija, moždani udar, karcinom, ... Rahmet/pokoj mu duši. Vi ste tzv. novinari najgora kategorija. Sve samo da skupite gledanost, slušanost, čitanost, posjećenost, kako god. Fuj.
njemacki eksperti tvrde da taj test uopste nije pouzdan u 50% slucajeva !!!
Pozitivan na virus ne znaci ds je umro od virusa. Čovjek možda pao sa skele i umro. U Italiji je lijepo njihov ministar zdravstva rekao 2% je ljudi umrlo radi korone a ostali su umrli od drugih bolesti snimali su virus korone. Prevedeno paničarima samo 2 od 100 umre od korone a.ne.pomaze ki to ako imaš 80 godina. Ostali umiru od drugih bolesti
Sad od cega god bolujes bice registrovano kao koronavirus.Ako te grom pogodi ili auto udari to je koronavirus.Dobro je pa trenutno nije moguce umrijeti od druge bolesti.
Slago im test,nepouzdani su...,ali eto zbog statistike WHO,upisano da je corona kriva za smrt.
Pogodi te meteor u glavu i pogines. Ako si pozitivan na virus, ipak se upise cifra. Norma se ispunjava...
Brate ja sam skolu napustio u 8 razredu osnovne jer me zadesio rat , ali ovo sto ste vi napisali nije ni za 4 razreda serem vam se na diplomu.
Imali su osjecaj.. al hajde, nas klix je to . Ne volim komentarisat članke koji objavljuju neku smrt. Ali dragi novinari klixa, mozda da sačekate koji sat pa da objavite od čega je umro . Ako je i bio pozitivan ne znaci da je jadnog čovjeka virus ubio. Ovdje me ne bi čudilo da nekog ko pogine u saobraćajnoj nesreći “po osjećaju” testiraju na virus onom eto slučajno bude pozitivan . Jebete vi mediji ovaj narod .
U kaknju vidim nema niko.
U Federaciji se testira posthumno
Inace ovi nasi sve po osjecaju radee..a puuu
tražiš testiranje dobijes kaznu
U citavo svijetu se vrsi testiranje na corona virus samo kod nas obdukcija na corona virus. Ne daju testove pa makar svi crkli.