Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to dođe na svoje i Igor je dobio svoje parče pravde. Sretno!
Da se primjetiti da si ti dezurni komentator sdp-a. Jesi li se bolan umorio? Znas li da je prekomjerno oralno zadovoljavanje voljenog vodje stetno po zdravlje poslusnika? Nego obrisi se oko usta, i idi malo u hladovinu. Zasluzio si!
mladjani ceto neka se vrati zeninoj familiji u laktase pa neka tamo bude direktor za zaposljavanje...a ti musicu bolje se sakrij jer ako ikada bude pravde i sud i tuzilastvo ne budu pod sdp-om ti ces prvi biti uhapsen ako nista drugo onda zbog onih deset dana belaja sa gras-om
Debilu lažljivi, Igor je pokazao ko je tako što je čitav rat proveo u Sarajevu, a o GRAS-u znaš koliko i o atomskoj fizici. Za GRAS se obrati sadašnjem premijeru Zeljkoviću koji je zavio kanton u crno.
Bivši premijer Kantona Sarajevo Fikret Musić smatra da je jasno da je Sud u službi SDP-a i da su tamo instalirani "sudije" Koje ce raditi u interesu SDP, a da rjec PRAVDA ovaj sud ne poznaje, njima su poznate rjeci SDP-reket, SBB-kriminal... i zbog Toga ne treba ocekivati bilo kakvu pravdu od ovog suda sve dok su tamo marionete SDP-a....Dodao je Music
SDA ne da slobodan dan ni za 1. maj????? Mora da se bogato razbacuju zlatnim kasikama za vas dezurne maloumnike
Maloumnici nego šta. Za SDA glasaju samo maloumni i lopovi.
E ,moj Musiću pa odakle on na mjestu direktora?Jeste svi nepošteni, smijenili ste od portira do direktora sve dok ste bili na vlasti i hoćete to da zadržite. E malo sutra druže Musiću.
Oni su mijenjali direktore kojima je istekao mandat, za razliku od ovih sad koji su smijenili sve redom i mimo zakona. Na osnovu toga je Igor i dobio slučaj na sudu. I ima li neko, bilo ko, da može reći da oni direktori koje je SDP smijenio nisu zaslužili da budu smijenjeni poslije 15 godina uništavanja kantonalnih preduzeća?
Musiću,šta čekaš,nisi uspio blokirati šeher,Prvi Maj je!
Molim te da drugi put ne zaboraviš popiti terapiju.
Hoćemo da vidimo ko je potpisao presudu. A ti se Musiću sakrij u mišju rupu.
Može da ti bude krivo koliko hoćeš, ali pravda kaže da je čovjek nezakonito smijenjen.