Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzioneri, Rapa i Omerefendić su kolaboracionisti i plačenici Vlade FBIH, nasjeli ste na njihovu priću o protestima ..hahahaha. Hamo je ponovo u redu za panju... to znači na_ebali ste veoma brzo..
Ovaj Zakon je smijurija. S kojim pravom neko određuje da su penzije stečene radom manje vrijedne od svih onih drugih kojekakvih povlaštenih, vojnih, ovakvih onakvih stečenih prije 2009. Čovjek koji je otišao u penziju iza 2009-godine, koji je odradio u privredi 40 godina rada, bez sekunde priznatog staža i koji je dobio penziju 790 KM po kojem jebenom zakonu ne treba da primi povišicu penzije, jel samo radi toga što je otišao iza 2009.godine u penziju. Jebo vas Zakon.
Samozvani predstavnici penzionera će odobriti ovo smeće od zakona koje u biti kupuje socijalni mir na uštrb vlasnika penzionog fonda. Gospodine Rapa i ostali treba da znate da su radnici formirali penzioni fond i da su oni vlasnici, a ne vi, aktualna Vlada i svi oni ostali koji su se priklonili na radničku sisu, kao paraziti Sram vas bilo. Razdvojte radnike od svih drugih penzionera i vratite nam naš fond kojeg ste oteli.
@Oskarovac Penzioneri!!!, Rapa i Omerefendić su kolaboracionisti i plačenici Vlade FBIH, nasjeli ste na njihovu priću o protestima ..hahahaha.
Smanjite svoje plate,povecajte penzije al one minimalne. Ali,kako kod nas to ide-ako i bude povecanja onda oni povecaju sebi. Izgleda da je nb najbolja opcija