Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi umiru nakon primljenih vakcina, bivaju zaraženi i nakon revakcinacije, sve ostale primarne bolesti i liječenje istih se stavilo u drugi plan. Niko ništa ne zna, a oni i koji znaju, zabranjeno je im da znaju. Ljudski mozak je bio razvijeniji u doba kromanjonaca. Propast naše civilizacije se manifestuje u tome da se pretvaramo u teladi.
Cilj vakcinacije je zarada farm. kompanija
Imunitet traje dok te virus ponovo ne napadne.
Doktore samo naprijed .Psi laju karavane prolaze!
da li znate koliko traje policijski sat
To i jeste problem sto se nista ne zna.. Kao kladionica, samo brojevi i brojevi bez i jednog konkretnog lijeka..
stucnjaci znaju koliko ne znaju pa su oorezni sa izjavama, dok teoreticari ne znaju da ne znaju pa sve tvrde kao 100% a u mjesec dana sami sebe demantiraju 10x
I vas i koronu...
Jadna nam majka ako je on strucnjak
https://www.greenmedinfo.com/blog/7766-dead-330218-injuries-european-database-adverse-drug-reactions-covid-19-vacci ↑ 1
Nakon sto su uvjerili ljude u vakcine, sad je cilj da se ljudima ubrizga sto vise tih vakcina u tijelo. E pa necu ni jednu primiti, a kamol 2,3
Nista nije poznato, kao ni corona a vakcina jos manje. Saznat cemo za 20-30 godina sta je bilo 👏👏
NISAM ni citao, vidio sam da se spominje OVAJ Musa sa FOOdilom i ekipom....NEMA STRUCNJAKA OD OVOG NIKADA.
Sigurno kraće i slabije od prirodnog imuniteta. Ako vakcina uopće i daje imunitet. Više izgleda kao eksperiment ili sistematsko trovanje za big pharmu i nove mušterije.
Cilj je profit naravno.Isto sto su pokusali sa svinjskom gripon
steta sta cemo sad?
sigurno manje nego sa prirodno stečenim imunitetom