Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nas budete cuvali ko Palestinu najebali smo haha
Recite Murphyu nek promijeni hajku nije nam više smiješno najgore kazne koje da im Twitter ugase haj lezi prrrdonja stari
bla bla truc muc, ne seri više, hapsite vepra i vodite ga u neki novi gvantanamo a imate ih po svijetu, hebo vas taj gospodin vepar
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ebem vise mater i vama i Dodiku,vi da zelite stabilnu BiH rijesili bi sve koji rade na njenom rusenju za jedan dan jer to mozete,ali je nesto drugo sto vama Dodik odgovara,vi ste stvorili i Dodika i tkzv rs,nabijem vas vise i vas i vasa saopstenja za javnost!!!
Fuck you Murfi and your player Ronhil
Oni vole svoje igrače. Njihovi igrači su nacionalisti , vjerski ekstremisti ukratko sve poglede koji osiguravaju podjelu tako da mogu iskorištavati nekog negdje.Recimo SDA je bila njihov igrač. HDZ. Sve “ Srpske” stranke su njihovi ljubimci.Islamska Zajednica 💯 njihovo maslo. Moderacija i ujedinjenje nisu poželjni.
bla bla bla bla bla....bla bla bla bla bla
Dodik je vodja UMP udruzenog mafijaskog poduhvata i 18 godina pljacka sa svojim poslusnicima entitet Republiku srpsku i koci napredak BiH jer mu tako odgovara da bi mogao raditi to sto radi i rade.
Citava Bosna i Hercegovina od 2.5 miliona stanovnka, je jedna manja metropola u svijetu, i mora da imamo milijardu ministarstava, neke entitete, moramo da smo svo konstituivni....sve se moze zavrsiti za mjesec dana.
ne prilici jednom diplomati najvece svjetske sile da se raspravlja sa jednim lokalnim kabadahijom...tako mu dajes na znacaju...nadam se da to ne radis svjesno diplomato
Ma vise ove suplje price covjeku pun k****, ili pomozite ili odjebite odavde... svako malo se osjeca neka napetost pa se smiri pa opet neka frka pa se smiri ... ne moze se ovako jos dugo, konstantno se zivi sa nekom dozom nemira.
Bez Kosova mala mini Srbija …
Amb Murphy samo učvršćuje Dodikovu poziciju i pomaže mu da se prikaže kao žrtva vascijele zapadne urote protiv njega i srpskog naroda, vječne i prelijepe Republike itd itd što vodi ka srpskom ustanku protiv zapadnih sila a naravno BiH je kusur kao i građani koji u njoj žive a koji je vole. Ofirno brate ofirno, američka politika uvijek iste fore, glupe.
Normalno, rijesavaj posto ste sve ovo vi zakuhali i obukli nam luđacku kosulju u dejtonu
Sto se tice odliva to su i htjeli. Bosna je projektirana kao kolonija i trziste radne snage za Evropu! Na stranu domaci lopovi od politicara. Ovo je istina sve ostalo je demagogija.
cvrc milojko😉
A jeste nam mnogo pomogli u zadnjih 30 i kusur godina da nas zaštitite od od ovog lika i likova kao što je ovaj!!!! 🤮 Svi ste vi isti kao ovaj DoDo ako ne i gori jer vi njega i likove kao on štitite cijelo vrijeme!!!! Da želite skinili bi ga ujutro kao što je bio slučaj jelavic ( namjerno sam napisao malim slovom )
joj suplje price ,pa ne mogu da vjerujem😀.ovo u stilu smita
Opis slike: Eo vlihno im je falilo da udju u Banja Luku '95te al mi nismo dali
Zabrinuti
Ničija nije do zore gorila, pa neće ni Dodikova. Ističe mu rok trajanja…