Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kod partizana nije moglo da se dešava. 😏
@manamana Nije bilo ovoga ali jeste bilo montiranih procesa pa ti Udba napakuje sve neriješene slučajeve.
Jadan ovaj covjek, kroz koju torturu prolazi, dok "drzava" kupuje vrijeme za sebe.. kupuju vrijeme i za njega da ga zelja mine za osvetom. Vode se onom da vrijeme lijeci sve rane. Sapiru mozak i emocije dok covjek konacno ne odustane. Dobro je moja nana govorila birvaktile: "Ko se s drzavom kockao i bez gaca je ostao". Nevjerovatno je cemu svjedocimo i sta je BIH postala. Kolumbija majka.
Pa pobogu si brate imate zivog svjedoka,neka se to vec jednom rijesi.Pritisnuti Alisu da svjedoci casno i posteno.
@mujke Kvalitetno je pritisnuti.
Murize hrabri covjece, ne odustaj. Boris se s drzavnom mafijom, korupcijom i nizom drugih stvari. To ne moze svako. Naklon do poda!
murize ako znas ko ti je ubio sina. Sta cekas?? ja znam sta bi ja uradio 😐
Ako prva vještačenja nisu bila dobra, kako tvrdi i sam Memić, onda je baš ovo šansa da to nezavisni vještaci pokažu. Ja ovo shvatam baš kao presudu u prilog materijalne istine. Sve te ferbe, ulubljena na suprotnoj strani i slično, pa i navođenje svjedoka Seferovića, treba jednom za svagda riješiti. Ne možemo braniti sudu da sazna materijalnu istinu.
Realan treba biti, ubijeni je pistolj nosio i bio u vezi sa djevojkom lahkog morala, nije cvjecka bio.
@badr1984hari
Ne znam ili je jadnije pravo i pravda koju ovi sadasnji djele ili su oni koji je traze
Murize moj nikad to neće na vidjelo javnosti izaći. Ali znaš ti ,a znamo i mi svi ko je ubio tvog sina. Samo mirno i dosta sabura moj Memiću
Slava Ukrajini !!!!!!!!!! hahhahaha
Sta kaze sad Konakovic i Forto ? Zar sad nije on na vlasti ?
Ehh moj narode, sta dopustamo da nam rade. Umjesto da se skupimo i napravimo revoluciju, mi ih jos glasamo. "Bog neće izmijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne izmijeni samog sebe". Bolje nismo ni zasluzili a ja cu samo moliti dragog Boga da sutra moje dijete ne bude novi Dzenan Memic, jer tada ne bih odgovarao za svoje postupke.
Opet cige najmekse a Budnje ne dodirljive
i da zna sta ce postici kad kriminalna hobotnica radi sta hoce jedino da uzme pravdu u svoje ruke i sta je dobio...
Revolucija jedina solucija !!!!!!!!!!!!!!!!!!