Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Akademik25, LAŽEŠ, PATETIČAN SI I KLONIRAN KAO OVCA "DOLI", jer ne iznosiš ni poluargumente, a dokaza kod tebe nema ni za ispodprosječnog IQ-a.
Šta je.ba Klix.ba , brišu udba cuke kommentare .? o jbte...
Pozdravljam ideju, ali murali su katastrofa ružni. To će biti povod da se što prije prefarbaju. Toliko o projektu mira.
remzija, javi mi se ja te molim, da se zdogovorimo nešta
Ovo je garant Kakir i Sda uradila jel tako HAMALI? Sta rekoste STA VAM JE SDA DALA ZA 25god?OSim Republike Srpske i HERCEG-BOSNE?
Evo prstim :D Obecavam 100.000 radnih mjesta! Prema podacima Zavoda za statistiku, bez posla ostalo 15.000 ljudi, samo u posljednja tri mjeseca.
Pa da Avaz je jedino sredstvno informisanja za takve Gmazove kao sto si ti! Avaz,Klix i tako te niskoprofilne novine. Ja to samo obidjem i zajebavam bijednike ko ti sto si.Avaz nikako ne citam!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Iskreno, nije nesto...
Ma nije nešto ni tvoj komentar ni ti fol Ex-Yu predstavniče.
Iskreno nisi ni ti nešto fol ex. Yu predstavniče. Takvi su i ex. Yu. Ogadili svima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepo. Zaista ne znam zasto se koriste sablasne boje za gradnju zgrada pa nam gradovi izgledaju kao napustena mjesta iz horor filmova,jos kad tome dodamo smece.
Svaka cast.... samo jos da dodam: istocno sarajevo a nema trolova, hhmmm, nevalja nesto