Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li policija kupiti išta drugo osim volkswagena?
efikasnu su da zaslužuju folciku
Kod kupovine vw vozila, Bosna i Hercegovina ima popust u odnosu na ostale zemlje u regiji zbog prijeratnog pogona u Vogosci. Svaki dio je jeftiniji kod nas nego da ga kupujes u Hr ili Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neće osjetiti kao teret Vladi SBK jer je u proteklom periodu povećana naplata kazni, a u planu je i uvođenje videonadzora. Ministar unutrašnjih poslova ovake izjave iznosi....Ovako da financira auta?!? Za rubrike vjerovali ili ne
A nisu im isporucili Golfove poslije redizajna? Sramota! :-D:-D
EVO DA ZNAJU RADITI SVOJ POSAO PA NEKA KUPE STA HOCE, UZIMAJU MITO, STITE KRIMINALCE, RADE STO I KRIMINALCI, I JOS IM DAJETE GOLFOVE. PA I PREVISE IM JE TO STO VEC IMAJU,
pa normalno je da policija nabavlja auta, i treba.. nije normalno da politicari obnavljaju svoje vozne parkove..
vherovatno najkilaviji motori u slucaju da koga gone
To si ti zamjenio s Borasovim Opelima u Hercegovini. Imali su bukvalno slucajeva gdje su pobjegli krimosi, jedva docekali da predju na pravi brand.
policajac u BiH: debeli seljacina bez zuba koji nije u stanju prostoprosirenu recenicu sastaviti kako treba, sa namjerom da sto vise iskoristi znacku na ulici, dok s druge strane guzicu lize nadredjenom i stalno glasa i podrzava vlast koja mu daje minimalac. Kad tome dodamo da ne poznaje zakone, da je agresivan i bahat, i da mu je svejedno sto ima 30 kila viska, dobijemo idealnog reprezentanta BiH na ulicama.
bahate seljačine
buggsbunny@, nikakvu...postujem pravila i zakone, i vjerovao ili ne inzistiram da mi policajac u skladu sa zakonskim pravilima napise kaznu ako kiksam. Ali, da odvaja siromasne od kriminalaca i jedne kaznjava, druge pusta..to je nedopustivo. Da se sakrije sa radarom i hinjavo puni budzet jer je neko za 15 km/h brzi od propisanog..smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tenderi, tenderi baš ste cudna raja...
De-te bogati jednog za mog Bakira..
Za srednjoskolski centar koji je ruglo godinama u Travniku problem naci 7 miliona a za auta debilim smradovima od policajaca se moze naci.. Crkli!
Ajd ne seri, vazno je sve zivo kritikovat.. policajci hitna pomoc i vatrogasci trebaju imat maximalno dobre uslove za rad..druga stvar sto smo pustili politicarima da se bogate na nasim ledjima pa nam smeta sto policija nabavlja auta..
@saltcity_tz A nije mi dovoljno golf 6 i klasa slabiji vw kombi ? Nabijem i tebe i njih. U Travniku djeca idu u neuslovnu skolu godinama, dobili presudu da moraju napustiti zgradu i za njih boli vladu ona stvar.. Bitnije da se debeli i poglupi policajci vozaju u najnovijim golfovima nego da nam djeca imaju zgradu za svoje obrazovanje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje da ste pomogli malinarima ili ste zbog malinara ih i nabavili
Do sada daleko najbolji PremijerSBK Lendo
@gringo jeste, Travnik se nije mijenjao od pećinskog čovjeka, šta je to uradio za grad, kanton?
Do sada daleko najbolji PremijerSBK Lendo