Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da li postoje paraparohije, to mene zanima
Vise vehabija ima u RS nego u Federaciji samo sto djikani misle da su njihovi sa Ravne gore pa se ponose sa njima..
Vec 150 god se pravi, brusi, stucuje, sminka i dotjerava neko ko za sebe govori da je na ovim prostorima od pamtivjeka. Toliko je stara i Coca Cola, stim da sem ambalaze nije dozivjela nikakvu promjenu. Izgleda da je tesko biti istorijski nebitan.
eto bosnjo prilike za posao, samo preko grane je hehehe
Samo su Dzemati, a pare su kod hodza! najveci lopovi su hodze, politicari barem nesto daju narodu, a hodze prodaju maglu
zaista ste vi bosnjaci razmazena derista koja treba da dobije po guzici, komentarisete clanak i povezujete stvari koje nemaju veze ni sa cim,jebali vas bradati cetnici i ravnogorski pokret ,ajmo trazite sebi kakvu motku
šta je sa ostala dva konstitutivna naroda?
Poslanik Admir Čavka? Od punog parlamenta Srba baš on se nađe da postavi to pitanje? Cccc....
šta sad spremaju?
Kolinda na aparatima ! Ekstremista u porastu dakle ima samo kod Bakira javlja vjerni Čova. Mjesto gužvi na hrvatskim graničnim prelazima treba dakle samo napraviti gužvu kod Bakira da se taj gorući problem riješi taqmo gdje i od koga i nastaje !
U Republici Srpskoj nema paradžemata, a nema ni para...
pare nisu problem.......nema ih nigdje ! (u BiH)
@ogledalce Nema para, ali imamo paranoje, i za izvoz... Sad će Šaran sa svojim postom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, paradžemati najviše interesuju izdajnike u bošnjačkom korpusu personificirane u kadrovima izdajničkog SBB-a...
hanhahahahha ima li paradzematlija