Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za Sarajevo vracat drugacije krizu necete rjesiti , dok Sarajlijicama ne dosade onda.ce se El Bake pozabaviti ovako nista..
Svi vi u Sarajevu i šire hoćete biti humani preko leđa građana USK, uzeli ste pare od EU, a USK šaljete ilegalne migrante, WOW kako ste samo humani sram vas treba biti kako uništavate USK. Ako je iko human to je USK. Ovo je čisti fašitički odnos države prema USK.
MIGRANT KRAJINOM NECE SETAT!
Sto ne nafatase jos jednog da zaokruze na 100
i nista granica se ne stiti boli SDA qurac za granicom.A vojska nek se izlezava po kasarnama m vam j
OVO JE ATAK USK NA DRZAVU POD HITNO POSLAT SIPU U USK PA DA VIDIMO HOCEL ONDA SMJET RADIT OVO MAMICU IM KRAJISKU !!
Atak na mamu tvoju..pa ti vidi.
@koksibaI Sta je? Frka, počeli se nakupljati i kod vas? Vi bi lovu a nama migrante...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nedaj te im izac iz vozs. Odma ce pobjec u Hrvatsku. Samo nazad u Sarajevo i tu ih drzat. Bolje nj8h hranit bego cuke u azilu u prači.
Vozaju se gore dole, niz zeleno polje, osim sto im nisu zaracunali i dnevnice, a sredstva iz budjeta cure, sto i jest praksa i kontinuitet vladavine SDA i SBB, a rezultat je, ni jednog metra autoputa u toku cijelog mandata.
Sta ce nam migranti u Sarajevu, dovoljno je sto imamo srbe kao susjede...salji sve te migrante u USK i treba pomoci da predju kod Hrvata, bes hrvate nisu nikakvi ljudi
@kepecTornjak Pusi ti ga mama migrantu
Da oni koji cuvaju granice rade svoj posao problema sa vozovima i migrantima nebi bilo.Granice nisu suplje neko je naredio da se oni na granici okrenu na drugu stranu dok prolaze
svi nam se smeju....... :(
A što ih vraćate u Sa? Zašto ih ne deportujete tamo odakle su došli? Ko trpa ovaj ološ u BiH i s kojim ciljem??
@Exigne pa dosli iz Sa! Zasto ih vi umjesto da ih saljete odakle su dosli, saljete za Bihac?
@rupanaguzici Ograničen si drama... Da ti pojasnim: kome je u cilju da se građani BiH ovako prepucavaju oko migranata? Ko ih je doveo u BiH? Koji je cilj? Itd...
Sve je ovo vrijedjanje inteligencije obicnih gradjana USK. To sto im se zabrani da izadju u Bihacu ne znaci da ne mogu izaci u Krupi, Otoci ili Novom. Dakle, koga vi pravite budalom? Otoka i Krupa su prepune imigranata?!
vracajte to u srbiju odakle su i dosli
Dosta je bilo sarajevskogv terora. Znaju za Krajinu samo gad su izbori i kad je slati migrante a EU pare ostaju u sarajevu.
vracaj sve seljake iz Krajine iz Sarajeva koji su se dokopali asfalta, bolje tako napisi.
@bbb Cuj asfalta a ni vode nemate.