Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi krenuli fazonom politicara, vjerujte nama a ne svojim ocima... Zeljkovic kaze u Sarajevu nema ko da bude nezadovoljan, a ne zna da dnevno 3500 ljudi zivi od javne kuhinje. E moj Zeljkovicu i tvoje je otkucalo u KS.
A tek izmišljene nepostojece pljacke po Tuzli...Ruši vladu majku im lopovsku
Pa konju jedan pljačkali ste vi iz SDA u Tuzli i sada ponovo hoćete da se vratite na vlast. SDA smradovi
Em ste kerovi, em lažete.
Paščad kopilska.
Ko lovi u mutnom?! Ko postavlja lažne slike i širi dezinformacije?! Slike iz Egipta, Hrvatske i drugih mjesta vješto su se pojavile u medijima da se plasiraju kao slike nasilja nad demonstrantima. Neko ima za cilj da napravi nerede u Bosni: http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2011/01/29/rise-people-rise-the-global-revolution-i http://www.24sata.hr/nogomet/torcida-otkrila-jos-novih-dokaza-brutalnosti-u-zilini-128867
Da policija nije dobila platu 5 mjeseci vjerujem da bi i oni mirno sjedili i dijalogom trazili moguce rjesenje...fuj
A stas je sa onim idiotom sto je prsko suzavcem u oci studenata, pred fakultetom, to je OK
VODIMO LJUBAV A NE RAT!
Ma ja,bubaju samo po mehkom mesu!
Nije im dosta sto su se nakrali od naroda za ovih 20 god., jos hoce da nas biju.... HEBEM VAM MAJKU!!!!
St je sad, 47 ili 102 policajca?! De se dogovorite oko cifre koju cete podvaljivati medijima.
ti ces saricu supcino zavrsiti karijeru u tuzli i bit ces nabijen nogom nazad u kalesiju. jbo te voz koji te dovukljario .
Neznam Ali Snimak pokazuje DRUKCIJU slike jadni studenti popusise danas SUZAVAC
Kazu da sutra idu kokteli na zgradu vlade?
bezalkoholni? petak je.
Sve je ok. put je odgodjen zbog istorijskih dogadjaja,a tebi sretno kad god podjes:)
na iducim protestima, ako vas gospodin specijalac uzme mlatiti ponudite mu cvaju. :D cvaja rjesava sve probleme s policijom. :D
Ma ja samo udri narod sto se buni sto nema sta da jede, sto se nemogu normalno skolovat, sto je 50% drzave nezaposleno itd. itd. Sta narod ima da se buni, ko im je kriv sto nemaju nikakva prava ako nisu u nekoj od vodecih partija, ko im je kriv sto nemaju posao!!!!!! A vi policijo da imate imalo obraza, skinuli bi te stitnike i pridruzili se narodu ali otkud vama obraz kad ste partijska govna!!!
Treba im dati mito da se okrenu protiv vlasti.
...kako ja i rekoh...sirotinja vs. sirotinja...kajmačari su van domašaja...