Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavajte Bosnjaci, sve je to predizborna. Jesmo ovce, nema dalje. Spremite se ljudi. Ko konta bjezati, nek ide dok je vrijeme, ko konta ostajati nek bude spreman. 1000% mirnog rijesenja nema!!!
Ma neće ništa biti sve je ovo šuplja priča
Incko i ohr, su i doveli do ovalvakg stanja
Genocidasi, krvavi.
OHR ce kao i do sad izrazit zabrinutost...a Dodo će se naoružavat...OHR radi za Dodu, samo glup ne moze skontat
To ne treba dopustiti ili reprocitet.
Vec par godina na svaku ovakvu ili slicnu objavu pisete bit ce rata. Skupite se pa ratujte gdje hocete, ionako nemate o cemu drugom razmisljati nego o ratu, bolesnici.
Glupa pitanja, totalno.Vi ste skup lezihljebovića. Da radite svoj posao nebi im ni na kraj pameti bilo da to nabavljaju.
Slobodno neka nabave...krenuli kao 91 otet cemo im i to oruzje na bojnom polju 😝😝😝
Istorija se uvijek vrti u krug. I uvijek završi krug Na polaznoj tački. Ne vjerujete??? Nemojte reći da vam nisam napisao kako to sve idé u krug.
Mi muslimani moramo bit svjesni da ce ih Nato,Ohr,Un i ostali podrzat ako nas napadnu jer svima je u cilju da Bosnu rasparcaju.Mi smo bogata zemlja koja je ostala na planeti sa prirodnim bogadstvima imamo sve od igle do lokomotive,sve vrste ruda,vode,sume,nafta sve po milim bogom i ko nebi nas napao.Zato jednim okom uvjek na oprezu.
Zato i jesmo toliko napredni............
Mogu uzeli su kredit koji ni sedmo.loljeno nemoze vratiti
Samo clanstvo u NATO paktu moze sprijeciti slijedecu agresiju Srbije na Bosnu
Kada je to Srbija napala BiH? Za vrijeme Tvrtka, Dušana,...sve prije turaka, NIKADA! U WWI muslimani napali na Srbiju u austrougarskoj vojsci. Dosla kraljevina, DLAKA S GLAVE VAM NIJE FALILA! U WWII muslimani napali srbe u sklopu NDH! U zadnjem ratu je JNA otisla u prva 3 mjeseca, da niste bili bolesni krvoloci, otisli bi i ranije. Ali je bitno da ste toliko indoktrinisani da vam pomoći nema.
bolje da kupuju traktore da imaju sa cim da bjeze,ali vjerujem da im sad ni traktori nece pomoci,tucemo topnistvom 24h pokolonama,kolko su nam prkosili 30god vjerujem da cemo im se naj.... za sve ove godine
u pitanju su mitraljezi, nema veze sa teskim naoruzanjem. Sta vam je jeste li normalni, ko vam placa za ove tekstove?
To je za policiju tesko naoruzanje
Mirnim putem nabavljaju teško naoružanje
Mirnim putem nabavljaju teško naoružanje
kaze li bosnjo opet nece nas nas komsija? i kako je ovo dogovor bakira i dodika? ne volim bakira ali ovo ne ide na dobro, valjda je bosnjo dosao pameti, mada gledajuci komentare glupih bosnja, desit ce nam se opet drebrenica visegrad i td.