Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovaj lokalitet obišla je policija nakon jučerašnje prijave građana" pa nedo bog da neko nekoga tuce, zlostavlja vatrenim orzijem, siluje ili da primjenjuje neki vid nasilja nad drugom osobom..... niste trebali ni danas dolaziti i nase registracije glase u obliku SLOVObrojBROJ-SLOVO-BROJbrojBROJ a ne ko kod vas... "J09-IV1-327"
Pise li koliko su degeneka dobili dok se nije utvrdilo?
registarske oznake J09-IV1-327.  IV1? kakve su to tablice
Kakva provjere, cuj salato su pravi pedofili a normalno da niko nece priznati, a da nije nebi obilazio 5 skola iz zezancije.
Mozda je upitanju neki drugi bjeli kombi na 4 druge relacije ? Sve treba uzeti u obzir.
Trebate ih kazniti csto za primjer ako bi to neko stvarno pokusao