Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...žao mi je svakoga, i, daBogda se ne ponovilo.....ali, što je previše, previše je... https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw
"To je dobro zbog naše djece koja ostaju iza nas" Očigledno da nesvaća neprijatelja i zločinca i suđenje na način da zločinačka država otme mjesto i teritoriju BiH (Srebrenicu ) i stavi ingerenciju i pravo nad tom teritorijom.
Munira kani se corava posla i sikirancije idi bona zivi to zivota sto ti je ostalo u rahatluku
Zao mi je sto je ona pretrpila gubitak ali ona stvarno nije normalna. Potkrada jadne zene koje za hljeba nemaju
"_"Bitno je to zbog naše djece, zbog mog unučeta, Karadžićevog unučeta i svih drugih, da bi na neki način naučili nešto iz prošlosti i gradili sretniju budućnost", dodala je Subašić." Munira, ovo si lijepo kazala. Može se iz bolnih događajima izvući VELIKa pouka za sve generacije, sadašnje i buduće: DA SE VIŠE NIKADA I NIKOM NE PONOVI!
Munira,daj boze da se nesto nauci iz proslosti..ali koliko vidim ni tvoji nisu nista naucili iz proslosti...na drini je u WW2 pobijeno 6000 srba kod mesta Stari brod.To su uradile Franceticeve trupe,a u njihovom sastavu su bili i srebrenicani.Stigla vas bozija kazna.
Svima onima koji udare minus na ovu moju izjavu DABOGDA I NJIH INJIHOVO 5 KOLJENO STIGLA BOZJA KAZNA.
Munira pošto onaj stan kod tebe da mi iznajmiš moraću kod tebe se preseliti em imate donacija za džaba em imate preduzeća koja se otvaraju stalno i nanovo em imate svoje ljude po Sarajevu da lobiraju za vas em nemate nikakve odgovornosti oko bilo čega ali redovno obilježavate juli mjesec nakon kojeg sve zaboravljate i putujete na mora i destinacije na koja nikada ne bi išli da nije jula i obilježavanja Srebrenice na taj način...Alija je izdao Srebrenicu i narod,to je uradio i još dolazio da obilježi taj julski događaj,Srebreničani o tome šute i svi sve znaju ...samo da kažem žao mi je ljudi koji su tako prodati i izginuli a još više što se ovo obilježava ovako legalno da sav svijet to prikazuje kao da smo meta i centar svega lošeg,nemamo goru reputaciju i nikada je nećemo ni imati zato što ovake vijesti ispunjavaju sva mjesta a po naređenju zapada,štp će reći budite dobri ili vam se može desiti Srebrenica što opet govori vaš čovjek će vas uvijek prodati za sitne pare i interese zapada!
Alija je izdao narod i Srebrenicu i neka jer uopće nije naš čovjek i ne predstavlja BIH kao što ne predstavlja nijedan od ovih fašista ni dan danas...što se nas tiče mogu odmah otići tamoodakle su i došli.....ove sporezume što ih odbijaju ,odlažu ,ponovo priznaju ,odblokiraju neka idu kući i neka ih provode u svojim kučama a ne ovdje jer BiH nikada nikome ništa nije skrivila......narod samo želi da živi a uskoro ćemo se svi obračunati sa fašistima koji misle da vladaju BiH-om i koji nam svakodnevno ukazuju na to gdje će pobjeći kada ih zaganjamo jer oni nisu Bosanci i Hercegovci nego stranci i marionete zapada koje nemaju ništa sveto sa BiH-om..............................FASCHISTEN RAUS.........LANG LIEBE BRUDER PUTIN
Uzela si i ti pare na suzama...LOL.
Naj jaca je kad ode u Hag u krznenoj bundi,da protestira ispred.E da hoce da je sprejom poshpricaju ovi protiv ubijanja zivotinja...LOL.
Supersrbo----haj jebi sebi mater i napravi brata.
Ne mogu da vjerujem da postoje osobe koje se svojim komentarima ovdje fokusiraju na to koliko su "zaradili" srebrenican-i(ke) koji su izgubili cijele familije. Istovremeno zaboravljaju i ne realizuju u svojim glavama sta se u stvarnosti desilo u Srebrenici. Ne boli ih ZLOCIN, boli ih "zarada" onih koji su izgubile DJECU, MUZEVE, BRACU, OCEVE,........................rodni grad, djetinjstvo, snove, mir, sigurnost, pa i citave posjede, buducnost, srecu.................................... Nemam rijeci da izrazim koliko mi se gade ovakvi komentari i isto tako ne mogu nikako da razumijem mentalni sklop njihovih autora. Kako bi se osjecali da vam netko pozeli da dozivite sudbinu Munire i da dobijete sve te njene "zarade"?
Pa šta se čudiš! To su oni koji glorificiraju zločine i zločince, a negiraju genocid i sada hoće da se "pozabave" i sa peživjelim žrtvama. Međutim neka se ne zavaravaju, nikakve aktivnosti koje oni sada poduzimaju ne može umanjiti zabilježeni i obznanjeni obim, karakter i težinu počinjenog zločina.
Koliko mrtvih, koliko ogorčenih zbog nedostatka pravde, a da se sve do sad u ove čitave dvije decenije ne nađe ama niti jedan jedini "jaki Bošnjo" da osveti svoje bliže koji su na tako svirep način otrgnuti iz života. Nije bitno hoće li biti krivac taj koji nastrada, bitan je primjer, bitan je znak, svakom zločincu da nikad ne može mirno spavati. Lično nisam za ovakvu osvetu, ali ja i nisam lično pogođen. Srećom po druge, neko bi zasigurno platio, kriv ili ne. Samo u svrhu pisanja pisma nekoj redakciji i traženjem pravde i prijetnjom daljim izmirivanjem duga. A na riječima sudeći po ovom portalu sve ovdje veliki patrioti koji bi se za sitnicu potukli, kaznili, rasturili. E rasturim vam virtualno mamice licemjerne. Svakom ko mi se ovde isto tako virtualno napuše ko vrabac na mrazu.
Umjesto da sami hvataju ubice naše braće i sestara iz Srebrenice, ovdje mnogi kritikuju majke, žrtve genocida. Pa šta ako se vozi u Audi 8?! Da Bog da se vozili u vlastitim helikopterima i avionima.
Ko smo mi da sudimo?! I to da sudimo onima koji su sve u životu izgubili. Zamisli se da izgubiš samo neku stvar koju voliš. Npr. kupiio si auto, lopovi ti ga ukradu i sl. A tek pokušaj se staviti u njihovu kožu koji su izgubili svoje najmilije i to na najokrutniji način. Ubijen muž, pobijeni sinovi, silovane kćerke, one protjerane kao zadnja stoka. I pored svega, danas gledaju kako se mnogi zločinci slobodno kreću (i ovi uhapšeni su sve do danas - a to je 20 debelih godina). Kosti svoje porodice još uvijek iskopavaju i tragaju za njima. I onda.... ONI NE ZASLUŽUJU BILO KAKVU KRITIKU KAKVI GOD DA SU. DOBRO SU UOPŠTE ŽIVI I NORMALNI.
Čuj djeca ostaju iza nas.
tako je gospodjo Munira , nek se nikad ne zaboravi niti oprosti.