Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procito sam kometare i od bosnjaka i od genocidasa i onih sto im magarica dodje ko svalerka,dabogda svi vi dozivili sudbinu ove zene koji pisete o njoj naprimjer daj lopov bez argumenata,pa budite i vi lopovi i nakradite se,et politicari vam nisu lopovi,a ova zena jest sto trazi pravdu,a ti chedo posalji mamu sradovanu nek ga malo zadovolji ipak je on tvoj prechednik.
@ silent lady.... molim te ostani silent!
Jasta Munira i dobit ce, ali sta cemo s tobom? mogla bi i ti malo u cuzu? primjerice zbog pronevjere novca dobiven od USAID-a i drugih organizacija namijenjen za samoodrzivi povratak, sta cemo sa dzipom koji si dobila za udruzenje pa dala svom sinu, i ono najvaznije sta cemo sa tri stana u Sarajevu? odakle jadnoj nani koja je u Srebrenici izgubila clanove familije i koja ima minimalnu penziju pare za tri stana?? Ha Munira ??
A fino fino Munira obrijala brkove sad je baš sexi
SRBI SU KRIVI ZA SVE RATOVE
Mehmed iz Crne Gore nam se javi hahahaha
Valjda "doživotnu zatvorsku kaznu", pa neće valjda zatvor dobiti!? Pismenost nam je na nivou!
@hanadi, ako nisi šta pametnije imala kazati na ovu vijest, bolje da niai pisala ništa! Iz ovog se da zaključiti da si genocid koji je učinjen u BiH ostavila po strani. Ovdje je bitna kazna - doživotni zatvor za krvnika, za onog nacistu (ne mogu mu ni ime napisati). Šteta da nema smrtne kazne!
Zašto neka poštenija Srebreničanka ne preuzme njenu funkciju?
Neki su se previše obogatili ratom, to je jasno svima.
nisam u toku ... ali ja ne bih rekao da se ona obogatila ratom ... koliko vidim iz teksta ona je naš vrhunski stručnjak i za ratno i za međunarodno pravo :-)
Danica Drašković, žena Vuka Draškovića: Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.. .