Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta se desava u ovoj stranci?kadrovi se razilaze na sve strane,ocigldno da vlada nezadovoljstvo u ovoj tek formiranoj stranci..
Guzolizac, vjerovatno ih nije Zeljko dovoljno dobro ucijenio kao što to radi Zlatko Lagumdzija, i njegova desna ruka Damir Hadzić. Ne volim DF, SDA i SBB, ali sto ne mogu SDP-a to je već posebna priča. SDP bi trebao najaviti predizbornu koaliciju sa Lijanovićima, svojim partnerima za pljačkanje FBiH.
fakat, sta je ovo sa ovom strankom, svaki dan neko izlazi iz nje?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nemogu da vjerujem da je ijedna stranka uopste angazovala ovog dvolicnjaka, placenika, spijuncinu, ukratko ljigavca najgore kategorije. Iskreno licno sam podrzao ideju DFa u startu, ali sam automatski odustao kada sam vidio lice ovog ljigavca u predsjednistvu stranke...
Jo....ima njih još.....možda i gorih od munje......
Vjerovatno nije mogao za predsjednika, ili mu nisu dali da se on pita, jer gdje se god on ne pita on se okrene protiv. Covjek smrad definitivni, a trebao je u BPS pa da se dva smrada takmice ko ce da bude glavni. Taj je obavjestajac (prodavac informacija) tako i u ratu htio da komanduje jednoj jedinici, ali nije bio na hijerarhijski potrebnoj poziciji pa mu nisu dali, a onda se okrenuo protiv pa poceo da prica nebuloze, Covjeka pucaju tezi prenosi, ta spodoba je trcala pred kraja rata kod Silajdzica da mu zakuha saq SDA, pa je onda ljubio skute SDP-u, donosio informacije za 60 min, samo da iskomplikuje situaciju, a da proda informacije za pare, pa je sada uz DF, pokusava da ih iskoristi. Komsic bi ovo trebao ukloniti iz stranke ako misli ista uraditi, jer ce mu nanijeti nepopravljivu stetu ovaj lazni obavjestajac!!!
čuj montiranom procesu protiv mladih muslimana..... :D
"svojom sujetom, ali ne i sa sujetama drugih ljudi", indirektno objašnjavajući razloge ovakvog Alibabićevog poteza. Željko, Željko, netačan odgovor koji tačno govori o tvojoj nesigurnosti u ovom trenutku. Loše ti je okruženje, najbliži saradnici nula, a neki... bolje se upitaj za koga odrađuju posao! Ne pročitati ostavku najbližeg saradnika i pričati o sujeti drugih i to bez pokriča je fuj! Tvoji "drugovi" i njihove bolesne ambicii te guraju u ambiis!
Kako to u anketi "Klixa" Bakir Hadziomerovic dobije 78303 glasa za 24 sata. Ako u 24 sata imate 1440 minuta dolazimo do cifre da je Bakir H. dobijao 54 glasa u minuti ili malo manje od jendog glasa u sekundi. Da ne brojimo ostale kandidate. Dakle ovo su "neutralni" glasovi i glasovi simpatizera SDP-a??? Hocu i ja da glasam kolko para nudite?
Stranke bez ideologije nisu stranke, već interesne skupine ljudi, vrlo opasne po okolinu. Sastavljene su mahom od nezadovoljnika, interesdžija, i pohlepnika. Tu ponekad zalutaju i pošteni, ali njihova se ne pika. Gore od njih su samo stranke jednog lica.
Ukratko, koliko sam razumio; Ti si za "zelene" sto pljačkaju ovu državu već 20 godina ?
A ja straha kod "elita". Najkomentarisaniji članci su u ovim novooformljenim strankama koje ako ništa imaju zdravu priču. Ove krvopije ustoličene više se i ne trzaju na težak život građana u BiH, nego bi opet najradije da pričaju o Dodicima, o BiH bez entiteta itd.
Facepalm za komentare. Koliko moras biti ogranicen da ne mozes biti svjestan procesa promjene koji je donio SDP od kada je stupio na vlast. Moze li iko upratiti sto su do sada oni uradili za razliku od ostalih stranki koje su bile u vlasti. Naravno daleko od toga da su savrseni ali vjerovati da ce nacionalisti, koji su nam predstavili sistematsko unistavanje privrede, uveli nepotizam i korupciju, mogu donijeti bolje dane je van svake pameti. Fkt koliko moras biti zatucan pa i ovu nekako smijesnu vijest okrenes na blacenje organizacije koja je po demokratskim i ljudskim standardima puno bolja za razvoj od bilo koje druge opcije u drzavi.
"Koliko moras biti ogranicen da ne mozes biti svjestan procesa promjene koji je donio SDP od kada je stupio na vlast" Koliko moraš biti bezobrazan ili mentalno ograničen pa ovako nešto izvalit?
Ne izvaljujem nista nego ne okrecem glavu od dokaza sto nam je rak rana drustva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Munja je izgleda mislio biti kandidiran za člana predsjedništva ispred DF-a,pa kad je za to izabran Emir,ovaj je kao znak revolta izašao iz predsjedništva.Ah,to je u predizborno vrijeme uobičajeno u većini stranaka ,a ne samo u DF-u.DF je dosta demokratičnija stranka od ovih na koje smo mi navikli (SDA,HDZ,SBiH,SDP...), u kojima vlada autokracija ili je drži manja grupa ljudi.Iz tog razloga se u vremenu formiranja listi dešavaju razmimoilaženja,samo što je tamo zbog demokratičnosti u stranci nema "pokrivanja ušima i šutnje",nego ljudi ili izađu iz stranke ili iz predsjedništva i sl.Samo što je to nama neobično,mislim ta unutarstranačka demokratičnost.
sdp ga minira to je dokaz da je loš komšić obični pijun,izetbegović daleko najozbiljniji i najjači,okolo njega su lopovi ali on je ime
Sto neko svjesno i namjerno hoce da unisti DF i Komsica
ma željko uništava sam sebe ..... ne treba mu niko drugi !!!! Ne volim zlatka a zbog njega ni sdp...ali vraća mu se sa kamatom....i neće uspjeti ....... nažalost.....
joj jedva cekam ove izbore. da slusam kako ce nam svima biti lijepo. ono znas da lazu ali divno ti je slusati kakvu mastu posjeduju :D ako neko se prijavi sa nekim ludjackim koceptom i strankom koja odskace od svih ostalih kao pirati sto su u njemackoj. imaju moj glas.
Garant nije dobio mjesto na listi koje je htio...sad je makljaza u svim strankama za mjesta...
U ovoj državi su stranke svrha dame sebi.Nijedna od njih u BiH uopšte nije tu ds bi uradila nešto na poboljšanju kvalitete života onih u koje se zaklinju,tj. narod.Prelasci,izdaje,iznošenje prljavog veša,manipulacije,mito,korupcija, nepotizam itd.,itš.Zemlja apsurda.
Kako će se sjebat' SDP-ova web agentura kad' poslije oktobra zbog manjka love budu otpušteni :D Kopaju nogama i rukama nebil' se budžetske pare i dalje slijevale u njihove džepove :D
Jeli ovo uhapsen Radoncic?