Komentari (404)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste bar vi normalni pa da glasanjem skinem ove, ali probali smo i vas.
Zlatko se utopio u sivilo Bakira i Radoncica. To ga je skupo kostalo. SDP nema vise lidera niti ma mogucnosti da se takav lider izrodi. Stranka puna obrazovanih ljudi i diploma al bez ideje i izrazaja. Cekacemo dugo inovativnog lidera iz SDP..do tad nema promjene na bolje.
AAAAAA e ćuj Mire Lažovića hljeba ti... tipični izdanak novo-marksističkog pogleda Stipe Šuvara iz Kumrovačke škole za proizvodnju crvenih uhljeba, sve zna, za sve se pita, a nizašto ne odgovara... Kako mu je reko onaj policajac Pećanac - Lazović nema školskih drugova - i nema... školovo se čoek uz rad na šaraftuku u "Pretisu", a sad drži vaz ko da mu ga je Reis Cerić piso... e da ovi crveni manageri hoće popustit' ovu ljevicu tačno bi me sunce ogrijalo...
Slazem se sa Mirom, neka stoji vojnici samoproglasene rs, treba da se zna da su ovo sto se zove danas rs gradili zlocinci i da je to zlocinacka tvorevna.
draga gospodo, kada pročitate ove dole komentare, nadamo se da ćete kritike koje su glas svih naroda i građana BiH uobličiti u jedno političko-ideološko djelovanje građanskog, evropskog, bosanko-hercegovačkog pokreta,ideje,stranke, koja će svojom ponudom i idejom građanima i narodima dati ono što im najviše treba, a to je nada i povjerenje u bolje sutra, koje ste već jednom uprskali
Nisu Nerko i Zeljko kapaciteti da budu bilo kakva opozicija, ni da ujedine ljevicu, a kamo li da vladaju.
Oni o partiskom sistemu... a u vlasti i na foteljama vec 25godina ... gledaj onog glavatog iza Brkatog... pogled kao u gospodar lutaka...
NAKON STO SU USTASE I CETNICI U SURADNJI SA SRBIJOM I HRVATSKOM NAPALI BIH, LJEVICA SE TREBA ORGANIZIRATI PARTIZANSKI, KRENUTI U BORBU I ULTIMATIVNO ZAHTJEVATI RBIH USTAV, PRAVU RAVNOPRAVNOST, A NE USTASTKO-CETNICKU POVLASTENOST KOJU NAZIVAJU "RAVNOPRAVNOST" ILI "JEDNAKOPRAVNOST".
ONOG TRENUTKA KAD SU LJEVICARI PUSTILI NIZ VODU RBIH, PUSTILI SU ZAPRAVO SEBE NIZ VODU. U APARTHEIDU KAKVA JE POSTODAYTONSKA BOSNA, NEMA MJESTA ZA BILO KOGA OSIM ZA APARTHEDLIJE MANJINA. BIH JE OKUPIRANA ZEMLJA GDJE NA 74% TERITORIJE VRIJEDI TESKI APARTHEID USPOREDIV SA ONIM U JUZNOJ AFRICI. NEMA TU MJESTA ZA KOJEKAKVE LJEVICE. DA NEKI SELJACINA USTASHA ILI CHETNIK, KOJI GANJA MACOLOM OD 10 KG PO DVORISTU DA UBIJE KRMKA UDARCEM U GLAVU, PA GA CESTO PROMASI, DA ON GLASA ZA SDP?
BUDITE PAMETNI, USTASE I CETNICI U BOSNI TEZE ZA SUPERIORNSCU, ONI MISLE DA SU ARIJEVCI, DODUSE GREBE IH TO STO SU GARAVI KAO TURCINI, MEDJUTIM ONI ZELE POVLASTENOST U BOSNI I JEDINI NACIN DA IH SE "UBIJEDI" DA TO TAKO NECE MOCI, JE DA IH PADNU SA VISINE SA KOJE LETE, A LETE VISOKO. KOJEKAKVI HDZ-vi, SNSD-vi I DRUGE MANJINSKE MAFIJASKE ORGANIZACIJE NE DAJU LJEVICI NE SAMO GLASOVE, NEGO I PRAVO DA POSTOJE. ONOG MOMENTA KAD JE NAPRAVLJENA DAYTONSKA, A ONI PRISTALI, TO JE BIO KRAJ LJEVICE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo im ime kaze kakvi su levatori,ljevaci su vazda lijevi bili
Ma koja ljevica?
Kaze SDP: Gradjanske stranke su samo u Sarajevu. To znaci, po rijecima SDP, da svi ostali su seljaci. Eto vam, sad znate za koga necete glasati.
sto je sdp gradjanska stranka, po cemu ??? a druge kao nisu, samo pitam SDP
Pa naravno uvijek su ljevicarske stranke u Sarajevu ili ako nisu tu onda su u mjestima sa vecinskim bosnjackim stanovnistvom. Gdje su srbi i hrvati vecina to ne postoji.
odjebaus
jao, tekst je čudan, ideološki, vidi se po broju komentara, na šta to sdp udara, da li to napada na najače oružje nacionalnih stranaka, a to je etnija, budi građanin i svugdje ćeš biti jednak, etnija, tu su nacionalne stranke najače, jer ako je građansko ispred etničkog, nacionalne stranke nestaju, a svim etnijama, odnosno, građanima postaje bolje, jer tada smo svi isti i nema razloga za postojanje NACI STRANAKA. Zamislite, premijer fbih jevrej, ali rast privrede oko 7%
Ja sam ljevičar samo kada hoću da mi sex duže traje ....
O kojoj ljevici mi ovdje pricamo? Na stranu sto vecina normalnog naroda mrzi desnicare iz dna duse, ali kvaziljevicari su jos vece zlo. Prema tome, ovi tzv. lijevi bi trebali prvo procitati Kapital i kritiku politicke ekonomije, pa ako sta skontaju, da bar krenu u izbornu trku sa sloganom 'ukinimo sve povlastice politicarima i drzavnim sluzbenicima'! Ali, i ja lupam gluposti.
Znas li definicije ljevice i desnice? Ljevica - sve pod kontrolom drzave, visoki nameti, ogromne regulacije.. uzas za poslovnu klimu Desnica - mali porezi.. funkcija drzave svedena na osnovne stvari.. poslovni uslovi savrseni.. I sta zakljicujes? Da.. da u bosni ne postoji desnica ;) to sto sebe sda naziva desnicom.. to nema veze sa desnicom.. to su etno-komunisti
@<!-- ti si to dobro pojednostavio ljevicu i desnicu... kod nas je ljevica otisla u pogresnom smjeru, daleko od socijalne demokratije, nameti da ali za dobrobit drustva, skolstvo, zdravstvo, soc.ugrozeni, prava radnika.... dok desnica je povoljnija za investitore, dobra klima njima a losa za radnika, nikakva prava, iscijedi te ko krpu i onda trazi mladjeg , kapitalista kupi kajmak, a mrvice za raju...
PRIKAŽI ODGOVORE (27)