Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je kurva Ubila je bomba Džaba svi smo isti SVI SMO ISTA GOVNA!
@iz_Podrinja_SELAM koji se klinac vrac'o, nek se fata zapada kao ti i ostali istocnjaci
Cijela Banja Luka ljeti smrdi na kanalizaciju. Ima kolektora koji se u Vrbas izljevaju i u samom centru grada. Toliko o jednom gradu koji je glavni grad jednog entiteta i drugi najveći u državi - i koji se hvali titulom najčišćeg grada-parka. Ruku na srce, ni Miljacka u bh. metropoli nije puno svjetliji primjer.
vrbanja je bosnajcko naselje....nevjerovatno je koliko bosnajci zagade svaku zemlju gdje se nasele......od cega tako smrdite?
@crazykure Koji Bošnjaci? Ovi tamnoputi novopridošli, sa ženama-ninđama i 15-ero djece?
RŠ ko Indija jos malo ce poceti vaditi zube po ulici..
E moj Mehmede...Da ti je ime Zoran ili Nikola, sve bi se to rijesilo.
"fekalije che se izljevati iz oblizhnjih Debeljaka i smrad che biti nesnosan" 34-6 Abu Al Hassan sudnji dan je sve blizhe
jao sranja!
Skrenuti potok s fekalijama pred Miloradovu kucu...:)
Jedan bHosnjak i odmah smrad i fekalije!
gowna na sve strane... kako god okreneš
Evo moram balijama crtati gde se uleva Vrbanja da vidite koliko to nema veze sa vecim delom BL, a tek gde se nalaze filterske stanice, rezervoari za cistu vodu i objekti za pripremu vode, koji su kilometrima iznad recice Vrbanje. Iako nemam veze sa BiH, samo google iskorstim i sve informacije dobijem. Zato pre nego sto pocnete kenjati, proverite neke stvari. https://s9.postimg.org/6kgm5qmf3/image.jpg
šta god je ovo na fotkama, ne izgleda dobro i smrdi preko fotografija.... naravno, toga imaš svugdje u tzv. BiH (što bi rek'o instalator)
Moja luda gljivo!Zivio sam ja u slicnim mjestima.Ti nemas pojma koliko imate potoka govvvana o kojima mediji ne govore i ne spominju.Znaju to tvoji sugradjani."Eh moja luda Gljivo otrovna"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Toliko o tome da "Sarajlije piju iz fekalija" kako jedan od ovih sto komentarisu non stop koristi kao glavni argument, lol. :)
Debilko, znas li gde se nalazi vodovod BL, a znas li gde se nalazi Vrbanja, a i uopsteno gde ide kanalizacija grada. Kada jednom put nanese u BL, svrati da pogledas Vrbas u BL, pogotovo gornji deo grada, a tek iznad BL.
pa, pijemo fekalije.... to što gowna plivaju oko nas, ne znači da je naša voda za piće bez fekalija.... ako te ove fotke tješe ili čak izazivaju sreću kod tebe, blago tebi i tvojoj pameti...
Tifusssssssrpska----smradommmmrska,genocidistan pred raspadanjem.😁😁😁😁😁
e jbg, i ti ga pretjera sad....
kako ste birali onako sad i mirisite pogotivu pred aksam Svi ste lani do jednog potrcali na referendum kojim mozete obrisati da ne kazem sta a 20 % od referendumskih para je moglo ovo da rijesi
pises gluposti. vrbanja je mahom povratnicko naselje s jako puno bosnjaka. zato i nisu prioritet.
ova bosna je jedna velika zaraza i smrad kako balijetine iz sda vode
Da pojasnim, u Vrbanji zive iskljucivo muslimani vecinom dijaspora, u Debeljacima srbi.
Izljev đikanskog sadržaja u mozgu.