Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apotekari uzimaju milione na bosanskom narodu. SDA jel vas stid sto unistavate sopstveni narod ? Vise apoteka nego pekara.
kakvo je stanje u sumadiji i sumi ..jarane... pharmac.tvrtke uzimaju sve narode na svijetu i to je najjaci lobi ..jedan od najjaci .. .bala vas sda i politika a vi nju, moze li dan bez sda...
Ne priznaje to Bosnjo, on i dalje zivi u iluziji da je federacija naprednija od ostatka balkana, a argumente nema nikakve da to i dokaze.
@VitezIstine Mi u Federaciji imamo nešto što vi u RS nemate a nema nigdje ni u Europi
Ovdje je najveći problem podjela nadležnosti, jer zdravstvo potpada pod zajedničku nadležnost federalne i kantonalne vlasti, s tim kantoni imaju prednost oko samog provođenja zdravstvene politike. 10 kantona imaš, od njih svaki ima svoj sistem. Da je zdravstvo prebačeno na FBiH nivo, stvari bi bile puno lakše. RS ima samo jedan nivo vlasti i ove stvari može lako provede, dovoljna je samo jedna odluka Narodne skupštine i to je to.
Strpite se dok se ostvari deklaracija SDA, pa će svima biti bolje. Neće biti problema sa dijabetesom, jer će opstati samo oni najotporniji.
Testiraju dzaba na narodu..
pitanje za Alenku Ban i sta poslije 26 godine ? ozdravili sta li ..ili crkli ?? to sto ti ljudi uplacuju redovno zdravstveno to se okaci macku o rep aa ? i tebi od toga plata ide da budes rukovoditeljica Ureda za odnose s javnošću sto veze sa zdravstvom nema ..
Dno dna drzave,roditelji koji imaju djete dijabeticara uz prehranu koja je potrebna da dijete nema posljedica jos da trakice kupuju...pa ne moze im biti milja maraka za sve to,jos ce i inzulin pocet naplacivati kad skontaju da bi i na tome mogli zaradjivati
Niko od nas nezna muke od ovih oboljelih i njihovi porodica,svi mi to mozemo dozivjeti,pazimo se od stresova ali kako kada smo u ovom rezimu...
boriti se i za to da se ispravi nepravda prema ljudima... a oni koji misle da su imuni nabtu bolest znajte da niste i da se dobije lakse nego grip... mali stres moze biti okidac..
Lijepo je vama Dodo rekao ko je bolji dio BiH.
U FBiH glume velike kapitaliste haha.
Lijek za dijabetis, prestani jesti zivotinjske masnoce. Postani vegan i rijesi se dijabetisa.
@iEkser Seceri iliti ugljikohidrati. Pa hajde poremeceni bloggeru ti to nama reci kakve veze ima sa zivotinjskim mastima?
Sramota brate! Napisao bih još koječega o situaciji, ali već vidim trolove kako udaraju minuse i šire svoju plitku pamet.