Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nisi domacin Mujo kada treba primati donacije i kada treba raditi. Onda je lako primati tudje. I nise se nesto bunio kada je Erdogan dolazio i organizovao skup, ili kada si zajedno sa ostalim smecem isao branio interese druge zemlje javno na skupu u Sarajevu. Tako, postedi me laznog "patrijotizma" .
@BalkaneMoj "patriotizma".... pismenost je čini se i dan danas luksuz...
Umjesto da se bori za bolji položaj ratnih vojnih invalida, on se bori protiv LGTB parade. Zato nam i jeste sve ovako naopako.
Tišina država je bila bolj, budeš saslušan sa ako ga opisuješ, a ovde izrazis mišljenje sasvim demokratski i eto bićeš saslušan. Koliko znam ima pravo da izrazi mišljenje, nije nikoga uvrijedio, a biva saslušan. Vrlo licemjerno
Brate Mujo ako je to jedini problem hvala bogu ti nemas problema.
ko je njega poslao I napisao mu one gluposti???? ambasada usa je teritorija usa I on nije 'gost'!!!!!! sa njim manipuliraju islamisti is 'gradjanskog' udruzenja 'svjetlo' nije usa ambassador organizirao paraddu I ovaj covjek je napravio od sebe budalu!
Zato što je ambasador. To ide po službenoj dužnosti
Neće dugo ova civilizacija jer svaka je propadala kada je nepravda mijenjala pravdu ili nemoral nadjačao moral.
Koristi demokratsko pravo da kritikuje drugu grupu za korištenje istih tih demokratskih prava slobode govore. Mujo malo si subjektivan, da ne kažem glup
Jer homoseksualnost je uvijek kocila napredovanje i neki nivo morala u BiH
Sramota za drzavu i one koji su se borili za nju!!!
Mujo je u pravu. Ali moguće da će ova održana pederijada malo nas pogurati ka EU i NATO -u, mada ne vjerujem u to. Sada je na redu pedofilijada, samo neka je održe u Banjaluci, pa u Mostaru, da bi ostala dva naroda bili "jednakopravni", kako kaže gospođa Kitar Grabarević.
E moj Mujo, što si bio predsjednik udruženja - bio si! Naučio na teži način ko je babo u Bosni!
podrska invalidu ... sreca po njega pa je invalid, inace bi izasao .eben iz policije... neko nazove iz sarajeva da covjeka privedu i Preispitaju ili zastrase .... zalosno.....
Je'l ti znas sta znaci koncept "terorizirati" ? Posto si bivsi borac i u kolicima imas predispozicije da znas. I kako tite ti i alaha ti te gej parada terorizira svojom setnjom i duginim bojama ? To sto si fizicki bogalj je tragedija, to sto si mentalni bogalj je jos izljecljivo.
@broj dva Nisi upravu. Vidjeces ti sta je teroriziranje kad se derasi oslobode, pa vidio si da su poceli galamit parole, grad je nas, uz to nosi lik na sebi majicu sa likom pokrivene zene. Cemu te provokacije, a bice ih siguran sam jos mnogo
Ne slazem se sa ovim covjekom ali se slazem da je ovo ugrozavanje demokratije, i on kao i bilo ko drugi ima pravo da se izjavi kako zeli bez prijetnje. Ovaj covjek u ovoj izjavi nije nikome prijetio. Puno vise politicara je izjavilo puno ruznije komentare sa povodom parade ponosa i niko ih nije zvao na ispitivanje.
@gooUser10873020x383 zasto se on obraca ambasadoru usa????? nije ambasada organizator! drugo ambassador nije gost jer je teritiruja ambasada usa teritorija! pozvan je jer je napao ambasadora!
zalosno je uznemiravanje ljudi...
I neka su te pozvali, citao sam njegovu izjavu. Takve imbecije i treba pozivati na razgovore. Misli ako je u kolicima da moze da provocira i da ce ostali reci ono ma nemoj njega vidis da je ivalid. Jeste invalid ali i u mozak! Da nije bilo Amerike on bi davno bio pod zemljom dok bi Europa to sve gledala i govorila ma nemojte, joj zabrinuti smo itd... Kada su bombardovali agresora onda su ti valjali jelde a sada te zanima ko se sa kim je*e pa ti malo smeta to a? Imbecil!
@rfid Ti si imbicil pedercino jadna.