Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam u prilici da mogu slusati Radio 202, ali moj komentar je na slabu posijecenost javne tribine. To me nnimalo ne cudi jer medju studentima i mladim ljudima svega ima ali najmanje progresivnosti. Mnogi se uklapaju u semu trenutne politike u Bosni i Hercegovini a rezultat takvog razmisljanja i ponasanja je nemogucnost bilo kakvih promijena u pogledu politike pa time i ekonomije u Bosni i Hercegovini u dogledno vrijeme.
Hvala na objasnjavanju.
\" dominante matrice\" Sta ovo znaci??
jedini radio u sa koji valja
\'njih samo zanimaju poslušnici i mediji koje će oni podvrgnuti\'.. podvrgnuti čemu??? probajte završavati rečenice jer je ovo NIGDJE VEZE!