Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj glas SDP-u, Nasoj stranci, BPS-u kome god ali onoj grupi pijacara u SDA-u nikad. Svaki glas za SDA je glas protiv drzave BiH. Nit oni imaju valjan kadar, nit imaju volje jer njihovi interesi nisu ni nalik interesima gradjana nit se znaju nositi sa izazovima 21.stoljeca, zatim su korumpirani do kostiju. Nisu nikad dobili izbore na osnovu djela neg vazda na osnovu jeftine retorike i korumpirane Islamske zajednice. Sa strankama poput SDP bar imamo sanse da ce nas staviti na pravi put, pa da nam za 15 godina bude bolje. Sa SDA cemo jos decenijama srljati u ovom zacaranom krugu.
Šta reći,mislim da stvarno više se nema za koga glasati,sve je to slično.Dovoljno je reći da je SDA dozvolila da njen čovjek,direktor federalne razvojne banke(neznam mu ime),raspolaže državnim parama kao sa svojom ćaćovinom,vozni park ispred te institucije je posebna priča,kao da gostuju političari najmoćnijih država i možda najgora stvar taj direktor FRB ima platu oko 10 000 KM.Pa to je prevršilo sve mjere.Što se mene tiče za mene su svi izbori završeni dok sam živ,nikad više. Slažem se i sa tim da oni koji ne glasaju nemaju pravo ništa kritikovat vlast.OK use i u svoje kljuse.
Ma dajte, ne kakajte vise vi u SDP-u. Eto, kao vi sada ne pljackate! Bez daljnjeg daje SDA odron, ali ni vase maslo nije za ramazana. Ako ne vjerujete, hajde pocnite od novogradskog nacelnika Damira H.
Haj ba, ne serite više. Od toliko mladih postavili ste staru ofucanu lopovčinu Behemena na čelo Sarajeva. Bando lopovska, isti ste svi!
SDA se ne moze porediti sa SDP. SDP mozda ima, kao i svaka stranka i organizacija trule jabuke, ali ima najzdraviju platformu za jacanje drzave BiH i najobrazovaniji kadar. Obrazovan narod bira obrazovanu i kompetentnu vlast, neobrazovan narod bira SDA sa svojom armijom srednjoskolaca i korumpiranih pijacara.
upps, izvinjavam se za prethodni komentar za P.S. \" da vas stid i saram bude\".. i jedne i druge..
svi znamo da su ovi iz SDA pokrali sve, ama bas sve. al ne znam sto SDP to optuzuje, garant im ne ide na ruku, kad im je Lagumdzija isti takav. hmm, kad malo bolje razmislim ne samo on.. SDP=SDA... P.S. mislim da ste djabe davali onolike novce na predizborne kampanje.. da vas stid i sram bude.
pa sta ste ocekivali od SDA covjeka? sta drugo rade zadnjih 13 godina osim sto harce drzavnu imovinu. ovaj bi novi ministar kao trebao biti posten? jeste glupi!