Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ublehas i pokusaj od analiticara stalno nesto piskara po twitteru a nikad nista nije pogodio
jasmine bgt malo se prosetaj po brdima pa vidi ko koga financira.. uostalom, bivsi predsjednik je ostavio svoj potpis za uvoz i sigurnost mundzosa u BiH,a ti trkeljas nesto iz svoje glave..
Mujke jarane , ko tebe anonimusa izvuče da se boriš za BiH . Ajde jadan , odgovori kakav ti je stav prema onima koji ne poštuju konstitutivnost naroda u BiH prema Ustavu , Dejtonu itd . Mora da si tek danas pročitao ono Bakirovo - prebrojali smo se , pa požurio da se uključiš u akciju jedan čovjek jedan glas
Pazi ovog oonoolitičara. Nije se javljao dok je Bisera išla i dovodila Iranske teroriste iako su ih isti EU i USA proglasili terorističkom državom, osnovinom zla. Sad kao Rusi sponzorišu Hrvate i Srbe. Šta je sa teroristima koje Iran podržava u BiH?
Rusija je momentalno civilizacijski odron. Bilo kakav kontakt sa exponentima tog zlocinackog rezima teba biti krivicno kaznjen.
Ovaj SDA izprdak nek ide radit na bauštelu u njemačkoj, dosta je više ovakvih potpaljivača koji nas koče zadnjih 30 godina i žive na grbači poreza.
Ma kakvi narodi?JEDANN NAROD B O S N C I .Konstutivni=kukavicia jaja ili srpskohrvatska pretenzija na Bosnu
Pa dobro na stranu što su Rusi, ali u ustavu piše konstituivnost pa ne vidim neki problem što se tiče izjave oko konstitutivnih naroda. Ostalo ne podržavam ali BiH isključivo može opstati na Daytonskim principima, ili ako Amerikanci odluče drukčije po pitanju Daytona
Haha, javio se propali analiticar. Taj spin ako nisi primjetio nigdje ne prolazi. Morat ces Đasmine mijenjati narativ ako zelis ostati trendi.:)
pa pola hrvatske ekonomije drze rusi (agrokor) milanovic samo pjeva kako mu rusi diriguju.