Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez sikiracije,uskoro dolazi mmf na naplatu a cisto sumnjam da ce nove transe biti odobrene.konacno ce pasti san bh budzetara ukljucujuci i policiju.ah kad se probude iz ruznog sna i oni ce trcati da stanu na crtu zajedno sa ovim ljudima!!!!
policija stiti lopove na vlasti. to je valjda svima jasno. bagra je to
a koja je tvoja strana vlatko mamicu ti glupu jeb**
u pravu si moje su obje strane....popišam ti se neni na mezar
SDP Mostar mu je totalno isprao mozak...
Hej, čovjeka uhapsiti što šeta svojim gradom!! Pa ovo u Mostaru ne liči na proteste ni u jednom drugom gradu, hapšenja, prebijanja, zastrašivanja, do kada?
ako je IKO nenasilan, to ne Musica a policijska gamad se za jaja cuva i ne da narodu da seta!
leti bolan u sarajevo i cekaj habzburskog ministra Kurca pa mu se pozali
Puna podrska nasoj Policiji, treba sprjeciti razne musice da ne prenose svoje ludilo na gradjane Mostara... Puna podrska i sve hapsiti ko ne postuje Zakone...
treba tebe optuziti i za terorizam, djubre jedno prdoncicevo---
Odakle ti vise snaga da pises bljuvotine?
Budi pametan pa sljedeci put se nemoj isticati.