Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ko vam pise te vijesti? koliko vidimo on svjedoci iz amerike, ne?
moderatoru ovog sajta, mamaru sebi ¤ebo u slast. koje si mi sve dobre komentare skinuo i blokirao, djubre jedno lojavo poturceno
pa i Perisic je CIA....
rekli su ko sam ja da kradem tuđu muku i sne ,rekli su ko sam ja da kradem........................... a krali smoo nas tri brata na vlasti i ni sa kim nismo dijelili plijen oni su krali malo vise a ja sam bio lijen Zoster je pravo skinuo situaciju s ovom pjesmom ko je jamio jamio
šta vam je bre ovaj je ko i Milan Panić CIA snajka CIA
Nije kasno,svi Bosanci i Bosanke koji vole svoju zemlju trebaju dobro otvorit oci i reagovat svi zajedno.Demokracija je u BiH,zasto ljudi masivno ne sic na ulice i kazu da je dosta vise igracke i pljuvanja nad ovim napacenim narodom. Eu danas nagradjuje serve-srbe za etnicka ciscenja i genocid nad bosnjacima,USTANI TI KOJI volis svoju zemlju pradjedova ne daj da ti uniste tvoj korijen, identiet i imovinu! Hoce OHR i EU raspodjelu drzavne imovine na ENTITETE?ZASTO?Za veliku buducu srbiju,razmisli dobro i tuzi! Tuzit!Tuzba je gora od metka kad ih je vise stotina hiljada! TUZi! BOSNA4EVER!
Jos jedan on podobnih, a ne sposobnih. Majstor barbuta. Babo mu robovao sa Alijom, odma\' je dobio posao u alijanerskim krugovima. Prvi je otrcao i priznao republiku srpsku, a najveca je sramota kada je Muhameda Filipovica optuzio za pronevjeru. U Bosni je bilo i te kako sposobnijih ljudi,. A jednom je i rekao \"mnogo volim moja country\".
Moje misljenje je da je sve bio plan da se unisti ovaj covijek. Ko prvo bio je svjedok sta se desavalo za vrijeme agresije na drzavu Bosnui Hercegovinu a koliko znam on je dosta pomogo i finansijski nasu drzavu! Sve je poslije bilo radjeno da ne bude vise na sceni politike,jer on je taj koji je politicki i ekonomski mogao puno doprinijeti Bosni i Hercegovini! Podrska Sacirbegovic,znam da si jedan od onih koji stvarno vole nasu zemlju! BOSNA4EVER!
... On je meni faca.. ne vjerujem da je sta pronevjerio, i ako jeste, nije puno od nekih koji nece nikad odgovarati na ovom svijetu.. Ne znam..