Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kad Bošnjaci upravljaju gradom, uporedite ovo sa krševima Gacko, Bratunac, Vlasenica... ne mogu kmetovi bez begova opstati ekonomski, turkocigani su osudjeni na propast onog trenutka kad su nas napali!
Samo u Kantonu Sarajevo se prikupi milijarda KM više nego u tzv RS. U Federaciji BiH se prikupi oko 71% prihoda, u RS oko 27% i u Distriktu Brčko oko 2%. Međutim, kod raspodjele Federacija dobije manje od 64%, a RS skoro 33%, te se na ovaj način iz Federacije u RS prelije cca 500 miliona KM! Bez Bošnjačkih poreznih obveznika ortodoksni mongoloidi ne bi imali za kartu do Slovačke!
Kad skontam sta je ovaj grad svega prozivio place mi se ... bio sam u Gorazdu za vrijeme rata definitivno jedna od najgorih opsada u toku proslog rata
imate najviše zaposlenih sa najmanjim platama u BiH, narod je nezadovoljan
Zar ovo nije 1 od 5 najrazvijenijih opstina, a nema para??? Svi zaposleni??? Sta je onda za ocekivati za ostale opstine?
lijep grad
Rupcaga
Klix bez Govnazda ne moze kao riba bez mora.
Bem ti Gorazde
kolektivno iseljavanje, jedini način da se ovoj stoki ye__be mater, a sebi život boljim .. nema ovde više ništa
@zbrojovka Na zalost to je svima jasno. Kad bi poceli sad raditi kako treba, sto garant necemo, tek bi se neki boljitak osjetio za 15 godina minimum. BiH se mora dovest na 1.5 miliona ljudi, ili 2 miliona maksimalno. Onda ce biti Ok za te sto ostanu. Eh sad, sto ce to biti staracka populacija, i jos neke druge stvari, to je vec posebna prica.
a de nam nabroj te investitore
Toliko ste se rOzvili da su se svi Goraždani svalili u Sarajevo. :D
Spasavaj se ko može...žene i djeca prvo...
Prihode od indirektnog oporezivanja treba koliko je moguce vise usmjeriti na lokalne uprave.. Time bi se skresala krila onim lokalnim upravama koje se k*rce da su 'motor razvoja', i pri tome prije svega mislim na kanton 10. Mislim da bi vec nakon dvije godine primjene takvog zakona kod njih doslo do revolucije. A i prestali bi lagati i mantrati o Hrvatima kao najradisnijim i najsposobnijim ljudima u Bosni.
Bekto "lego", ulice izrovljene, grad prljav, raj za seljake i srbofile...
KOJE INVESTITORE ARAPE I TURKE MOZDA
Pa imas internet, sta te kosta ukucati na Google - Gorazde, industrija, kompanije. Vjerovatno bi dobio odgovore na neka pitanja, a i kvalitetnije bi serendao, jer bar ne bi ispadao glup i smijesan. Bio bi samo smijesan.
@skroz.anoniman VIDIS DA TROLAM SUTI,NE GOVORI NIKOME