Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna stranka koja svaki put iznenadi i pokaze da moze vise propast nego prosli put
Fazlagića Kula jel to to ?
U ove Ameri ulažu, neko im dao lažnu dojavu! Nešto kao Krešimir Zubak!!
osjetili dijasporci, da se jedino u BiH moze po principu "leba bez motike", pa bi svi direktno iz dezerterstva u politiku
zar postoji i ova stranka
Fazla manipulator bjeri bjeri
Baš on i Bakir svirali gitaru i padne im na pamet da bi Fazla dezerter mogao biti novi predsjednik GS-a. Treba ga pustiti i onako su propali zbog očite ljubavi sa SDA😜
Jeli ovo onaj pjevac, dezerter i pobjegulja? Propali fudbalski trener, propali amerikanac ili samo neko ko lici na njega? Ako je on onda je istina sto je pjevao:" Sva bol svijeta je nocas u Bosni".
aj...sva boli svijeta
Otišao da nas predstavlja na Evroviziji 1993 u R. Irsku , pa se vratio 1996 g iz Amerike , kad je rat stao .
Smijenise Colpu kelnera
Je li ovo onaj pjevač što je dezertirao ratu
Uhljeb! Trazi sansu za platu u parlamentu, a nikakvog rada ni koristi, ni od njega ni od ove stranke.
Sva bol svjeta.
DF je obećao Ozrenu i Fazli poslove poslije lokalnih izbora , i to ozbiljne pozicije. Uslov je bio skinuti Nihada Čolpu - legitimnog predsjednika stranke , kojega podržava 90% članstva. Dvojac ne zanima stranka, samo pare jer su kokuzi.
I ovaj navija iz daleka.'Molim vas neka to ludilo prestane'.😂😂😂
Sva bol svijeta... I razguli u Ameriku
Nije uspio kao pjevač, nije uspio kao profesor, uhvatio se polikite. Uspjet ćemo svi zajedno sad. Samo treba imati na umu da je i njegovo potomstvo daleko od Bosne.
@RaspjevaniSateliti Cega je on bio profesor?