Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
patriotski je pozvat i lopove da ne kradu
@gooUser1585642941 patriotski cin je da i ti ne s3res
zasto prenosite sta ove imaginarne organizacije imaju za reci? koga briga sta muftija kaze, nije ovo juzni sudan
jel' narod u BiH a muftije i ostali u Tursku!!!?! Pa dokle da jeftino prosipate P A T R I O T I Z A M!?!
Ma, nemoj! Zašto nije Muftijstvo kad već neće država, a po uzoru na SLO, građanima BiH dalo vaučera u iznosu od 200€ koje bi mogli iskoristiti na turističkim destinacijama u BiH?
Muftijstvo u fazonu Bakira : Općina centar Sarajevo važnija od 10 drugih. Zašto ne pozovu građane BiH da ljetuju u Bosni gdje oni hoće. Zašto baš u Sarajevu a ne u Krajini na Uni, rafting Neretvom ? Hodže, diskreditovali ste svoj poziv preko svih granica.
'Ta je ovo!?!
šarlatanstvo i politika...bljak
Mrsh!!!
Krajem jula nam govore gdje cemo ljetovati.
Vila Grabovčeva,Hajdučke vrleti,Kupres,Kravice,Međugorje,Bobovac,kula Herceg Stjepana Kosače,Humac,Blidinje itd,itd, i to je BiH drago moje Muftijstvo
Jel patriotizam podržavati novalića, kriminal, trošenje toga novca na lopovluk zvani srebrena malina.fikret vozi novi pežo 508 koji košta 80 000 KM,Jel to patriotizam.
Patriotizam i vjera? A da kod nas je ovo sad novo, drzavne vjere
ma jok bolan bolje da daju raja u iz koja nikad nikome nije pokazala zavrsni racun
Ima li kod tebe efendija Veliću bujruma u apartman na Bjelašnici? Nemamo svi apartman na Bjelašnici da kenjamo o patriotizmu.
e vala i ovih hodza brate preceralo... pa zar nije dosta u politiku nos da guraju, skolstvo, sve zivo sad ce mi govorit sta je patriotski e pa sikter vala svoja posla gledaj kace ko otegnut papke.
Reče Kavazović iz Turske 😂
Hocemo ako nam date ZLATNE KAŠIKE🤔