Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veca briga za 41. nego za 2020. - ideologija vam mozak popila.
@Afrlm Nije to stvar "ideologije", nego pravljenje razlike izmedju dobrog i loseg. Ako je neko zaista bio nevin, zasto je onda bjezao sa okupatorom i svim domacim izdajnicima ? Moj pradjed je ima 18 g. i morao je u domobrane, nakon rata je bio u zatvoru neko vrijeme, a njegovi ukucani nisu bjezali ispred partizana kao ovi, jer nisu nikog ubili.
A sada pitanje tim antifašistima. Jeli bilo suđenja, jesu li bili naoružani ,jesu li pružali otpor, jest li ih mučili marševima gladne i žedne, jeste li poštovali ijednu konvenciju? Koja je razlika između vas i njih?
Forza Velez
A kada će se završiti drugi svjetski rat na ovim prostorima
Tko su antifašisti u Mostaru. Jesi to ovi što nose ili koji su nosili crvene zvijezde. https://hercegovina.in/28-godina-od-okupacije-mostara-od-strane-tzv-jna-i-rezervista/
Komunistički zlikovci,fašisti,ubili su zarobljenike u Blajburgu i streljali ih bez ikakvog suđenja.
Ha ha Velezovci
Koji Mostarci? Ima li ijedan Hrvat među ovim?
Ustašluk - Javašluk !!!
Sram te bilo Puljiću, namjerno kaljaš Sarajevo. Idi sa ust.šama pa slavi u Zagreb.
I islamska zajednica treba odat počast za zrtve komunizma
HDZ politika ljubavi prema fašizmu
covicevo maslo ljiga koci put bih gdje god stigne....
u Međugorju dugo i široko.Oni hoće baš u Sarajevo.Uskoro će bajram ,ako Bog da.pa ćemo svi u Ljubuški i čapljinu.da testiramo reakciju.
Kazu da je bilo i "nevinih" u koloni punoj fasista i domacih izdajnika. Ok, zasto ne znamo imena i prezimena tih "nevinih", da se moze tacno utvrditi sta su radili za vrijeme Drugog svjetskog rata? Zasto se radi nekolicine "nevinih" sluzi misa svim fasistima Bleiburga? Zasto se ne sluzi misa zrtvama ovih zlocinaca?