Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faca ovog kvazi-direktora govori više od hiljadu riječi, a njegov intelektualni domet se ogleda u prijetnji koju je iznio u svojoj izjavi "da se ona neće dobro provesti". SDA mafija na djelu, ALI hebe me se za to!!!! Građani Mostara su birali SDA i neka se sami koprcaju u svojim ghovnima
ovaj lik je tipican primjer SDA mladezi ne konta on opste sta je lose u tome. Jarane ona je sef racunovodstva i odgovorna osoba, da to potpise moze u zatvor. Bolje otkaz nego zatvor a aBd tebi se sipa zakucati i tvojim mentorima iz ubrzo
korupcija na ovim prostorima nikad da prestane, ovdje se vrijedi roditi samo da bi se otišlo u Njemačku...
Ovako je Alijina zena u Turskoj prilikom prikupljanja pomoci koje su naravno zadrzali za sebe govorila kako su Bosnjaci krivi za ono sto im Srbi rade jer ne uce Kur'an. Bosnjaci su krivi za genocid, silovanja, logore, masovne grobnice... To je ta stara SDA skola gdje su zrtve krive. Kad je Alijina zena mogla prebacivat krivicu na mnogo vece zrtve od ove, pa sto i ovaj SDA sokol ne bi mogo na ovu. Ih joooj
taze izvuceno iz KIF i KUF a
https://www.bljesak.info/kultura/kazaliste/pozoriste-o-otkazu-dobila-otkaz-zbog-nerada/344628
Fazon je sto ona ima dokaze da je neko trazio da se plate ti racuni a za njeno optuzivanje nema jos ni jednog papira, samo prica
https://www.bljesak.info/kultura/kazaliste/pozoriste-o-otkazu-dobila-otkaz-zbog-nerada/344628
On jos i prijeti zeni, koja je to bahatost i sila
Standardna Sdaovska posla nista novo pa ti glupi Bosnjo glasaj za SDA
"Potom sam otišla do načelnika Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Bože Ćorića (HDZ), koji je bio zaprepašten onim što je vidio. Kazao je da je to krivično djelo, ali nakon što sam otišla on me nazvao i rekao da sam s direktorom to trebala riješiti uz kafu i dogovoriti da se ti računi plate, jer se to tako radi", tvrdi Šteta.
Ovaj seljak, kad ga je stranka dovela u Mostar, je skidao cipele na pjesackom prelazu!
Noooooorrroòod znnnooooo
...razmak izmedju ociju joj pola metra.
Kod tebe razmaka vjerovatno i nema, jer čemu volumen kad je sadržaj glave minimalan.
Opisao bi mu oblik glave i usporedio sa nekom zivotinjom, ali neka, necu, postim. Molim Allaha da ih sve skloni i upropasti nebitno iz koje stranke, SDA, HDZ, SNSD i druge, da napokon mladi i obrazovani dodju na pozicije nebitno koje su vjere ili nacije, gori od ovih seoskih varalica ne mogu biti nikako.
Po svemu sudeći, ovdje se radi o ličnom sukobu dotične gospođe i direktora. Je li to do sada sve najbolje funkcioniralo? Je li ovo prva nepravilnost s kojom se susrela? Nego, nije ostvarila ono što je naumila pa sada na ovaj način pokušava ostvariti svoj naum. Pa koja stranka ne radi ovakve stvari? A i iz iste ste stranke! Sada treba ovako laprdati po medijima i tražiti podršku za sebe, pljujući po svome pretpostavljenom i po svojoj stranci.
A ovo je u redu sto se radi? I onda svoju droljicu ubaci na radno mjesto, s tim samo osiguravaju mjesto u Dzehenemu ovi silni SDA muslimani, gade mi se. Prije bi stao uz najveceg kafira nevjernika, ali da je posten, nego uz ovu bagru seosku.
islamski SDA terorizam nad narodom iskorijeniti iz hrvatskog stolnog grada, jednom i zauvijek! KLASIČNI PRIMJER SDA-ISIL BARBARSTVA: "Samo će dobiti tužbu i mislim da se nakon toga neće dobro provesti", kazao je Mujakanović.
Niste bolje ni zasluzili. Svi se gurate preko stele. Kad treba na demonstracije izaci manji ste od makova zrna a jezikom sve heroj do heroja. Sad vam vedri i oblaci grupa cobana koja bi i rodjenu mater prodala za 50 maraka.