Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je u Mostaru olimpijski bazen i prije rata, ali nenatkriveni. Zar ga je bilo teško natkriti za treninge i takmičenja. Mostar nije veliki grad, nema u klubivima ni 300 plivača. Ali ne, bolje ga je dati privatniku da noću organizira zabave na njemu i da ljeti naplaćuje karte za kupanje.
Mislim da ono nije 50m
Nije ono limpijski bazen
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Ubise Dzemala Bijedica 1977. i ne napravise bazen. U suprotnom bi sigurno bio izgradjen, a sigurno bi i Titu naslijedio. Ovaj projekat unistavanja drzavne zajednice i nacionalizacije gradjana datira duze i dublje, nego sto mislimo
Sreća idu izbori, pa se stoga otvara gradilište.
kamen temelac za budale
samo da se ne otvara ko ovaj na dobrinji u sred zime
Novinar nikad nije mrdnuo dupe iz kancelarije, pa ne zna da je olimpijski bazen otvoren nedavno i u Trebinju. Bolji nego u SA i BL.
i ovajnsad će ostati na obećanju. Krenut će i stati pa se prepucavati ko je kriv.
Tada je bilo Soko radi Beograd se gradi...
Olimpijski bazeni postoje u SA, BL i Trebinju, od ove godine.
Izborna kampanja, dovukli masine da se vide a onda ce ga gradit 20 godina. Naravno za cetri godine ce opet postavit masine i tako ukrug
Znači ni Tito ga nije mogao napraviti i sada dodje DilFa i da pare. :D
Tito je tada već bio bolestan i umirao, a i nove generacije su počele preuzimati lokalnu vlast u cijeloj SFRJ.
Ovim našim uhljebima zajedno sa njihovim podanicima ispast će na kraju i Tito kriv što tobože nije napravio bazen...
Treba naci pare, a ne dizati kredite, bravo Fadile
Da je Slovan zasluzeno prosao govori i cinjenica da su odigrali sve ligaske utakmice i na prvom su mjestu bez obzira sto igraju kvalifikacione za konferencijsku ligu prvaka, dok je nogometni sportski klub Zrinjski odigrao 2od 6 utakmica BiH lige, sretno Slovan bolji ide dalje!
Pa nisu oni htjeli da prave ovo ruglo sada ce oni napraviti bolji u bojama nacionalizma .Lana nemoj se brinuti imat ces gdje trenorati ali poslije slijedeci izbora .