Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti javni emiteri su smeće od medija. Niko to živ ne prati. Uhljebljena banda koja ne proizvodi nikakav kvalitetan vlastiti program. Prisiljeni smo finansirati uhljebe koji plasiraju vijesti onih koji su u tom momentu na vlasti. Obzirom da nema načina da se ovi mediji učine nezavisnim, korisnim i zanimljivim građanima, bolje ih je ukinuti u potpunosti.
Ovu pretplatu uglavnom ne plaćaju pobornici Mate Bobana i Praljka. Oni misle da ne trebaju podržavati državnu "muslimansku" televiziju. A dobrovoljno plaćaju pretplatu za RTV Herceg-Bosne. Ma sude, samo udri!
ma fali covicu para alumini unistio sad se vadi preko tv stanice hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka zaplijene svoje tv kanale, nemam ništa protiv.
Ne placati nista iz revolta, sve dok sistem ne pocne raditi i dok se ne uspostavi pravna drzava. Moj narode kakvu moc imate niste svjesni, samo da hocete.
Nema tog sistema i drzave koja moze suditi svim gradjanima ako isto postupe. To su ipak nase pare koje direktno idu u dzepove politicara a ne u razvoj, tako da najvece pravo imaju gradjani da raspolazu istim. Stoji sto si rekao, ali isto tako narod treba da shvati da je sve to njihov novac a ne politike.
To je kao kad bi netko drzao servis u kojem nikome ne servisira auto...ali svejedno nasumicno od ljudi koji imaju automobil pokusava iznuditi naknadu za NE pruzene usluge..to nam govori o sprezi ,,gradjanskih'' neradnika iz sarajeva i bh sudstva.
Stvar je jednostavna: kodirajte program, i prodajite kartice. Ali qrc, ne bi prodali niti jedne za svoje smeće. A imate i kabelske operatere koji ladno skidaju kajmak sa svih programa. Globite njih. Mrs!!!
Stvar je jednostavna: kodirajte program, i prodajite kartice. Ali qrc, ne bi prodali niti jedne za svoje smeće. A imate i kabelske operatere koji ladno skidaju kajmak sa svih programa. Globite njih. Mrs!!!
Hoćete državu prevariti malo jebaće vas krivousti izgubićete ljudski moral na skroz.
Zapadna Hercegovina ne placa TV davno je stavljeno do znanja da ni nece....niti imamo svoj jezik na javnom emiteru niti taj signal dolazi do preko pola Hercegovine....hvatano HR signal a ne hvatamo od BiH,eto kakva smo država... Plaćam eronetu programe koje gledam preko interneta i to je to
Plaća se porez na posjedovanje radio ili tv uređaja,potpuno je nebitno da li neko koristi te uređaje. E, sad što su uzepeovci naučili samo uzimati od države, a ne davati ništa državi to je druga stvar.
Ni u restoranu ne trebas platiti ako ti nedaju racun...
Pa ako je drzavna tv u pitanju racuni jednako trebaju biti placani u Grudama,Vlasenici i Sarajevu.Ili na cijeloj teritoriji ili nigdje.Racunica je jasna, a ne da se zalegne na Sarajevo da samo finansira drzavni projekat.
Nema gledat džabe.
Muslimanska televizija na kojoj Zelhko Komsic organizira svoje teferiće
Ja imam mjesecnu kablovsku i tv. Kad sam pitao u elektricnom, zasto je obrazac za RTV uz el. struju on ti rece da to mora svako placati ko ima tv. Gdje tu pravda da ja uopste placam 5km mjesecno za nesto sto ne koristim(rtv). Znam da je zakon, ali taj zakon je neispravan. Ja placam privatnu organizaciju za to sto gledam, po tome ja uopste ne koristim RTV a dobijam obrazac koji naravno ne placam je ne koristim.
Sve će se to dovesti u red, kad-tad. Ovi naši što bi džaba gledali kao što Srbi na Kosovu ne plaćaju struju će kuće rasprodati kad im dođe na naplatu!
Ako se možeš finansirati sam emituj program. Ako ne možeš ugasite svoje kanala jer ionako niti šta valja niti imam vas signal, i to još prastari analogni. Ko mene pita kako se ja finansiram. Sve uhljeb do uhljeba. Paraziti.
E ja bih ga volio vidjeti tko će mi doći na popis imovine!
Neka kodiraju program, pa tko želi gledati neka kupi kod. Tržišna ekonomija!
To bi im bio kolaps(totalni raspad ) jer tek onda niko nebi plaćao