Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ova priča pomalo smrdi na manipulaciju. Kakav otpadni mulj. Problem je što se od gradske deponije nekako preko noći stvorila regionalma deponija, i što se smeće ne deponuje u jamu nego odlaže na ogromnu gomilu koja je već poprimila oblik i gabarite omanjeg brda. NIkada u mom životu Uborak nije smrdio na M17 od krivine kod samostana do groblja u Sutini. A evo već 2-3 godine otkako je situacija ova koja je sada, smrdi.
Đe onaj sto piše sda fekalistan upravu je čeuk
pa što ga ne voze na svoju stranu. u rodoč npr.koji su to zlikovci samo🥔trebali ste to davno stopirat.neka gine pred čovićevu kuću,radobolju.to je sve njegovo maslo.
Eto vam hdz UZP
Sta reci na sve ovo, cijeli Mostar nema uglednog covjeka kojeg narod voli, koji je u stanju povesti narod u bolje sutra, kojem narod vjeruje, ta vremena su nazalost proslost, ove male grupice se lako razbiju, danas se protestovala i mozda vise nikada, slicno kao za precistace, vstv, zakon o radu, aluminij itd itd ...
TO je kad krezubo kockoglavi hdzeovci i UZP eovci vode grad
Kad prodjete pored te deponije imate osjecaj da je vise smeca oko nje nego u njoj. To se treba i sanirati, a najbolje zabraniti odlaganje i zatvoriti. Sta je gudura oko Mostara gdje niko ne zivi, neka odlazu tamo, a ne tu gdje su u blizini i imanja i izvori.
95 posto kuca u ovom dijelu oko deponije je izgradjeno poslije deponije i to nelegalno, niko skoro nema papire za kucu i sad bi da traze prava, a mogli su birati lokaciju nakon rata gdje su htjeli, nego vidili ravno, blizu grad hajmo tu.