Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od posljedica gašenja HAARP-a
to slušao onog blentavog profesora što se svako malo smije kad govori o HAARPu i povjerovao u te gluposti ? :)
ogvo kako je krenulo jos ce nama u mostar vracat ono sta smo poslali za polave.
To je ovaj isti što se osjetio u Turskoj, samo manji ogranak. :-(((( Je.. vas potres blesave: Kad rokne-onda udari jedan veći (Grčka), a poslije njega serija manjih podrhtvanja-slijeganja tla. Ovo cijelo područje je uvezano: od Etne preko Albanije-Crne Gore, a na istok sve do Turske.
inace HAARP je kriv za poplave za potrese, kriv je za nestanak Atlanride, Pompeja, propast egipatakog carstva....pa je*bo vas harp vise,
Hahaha kralju sve si objasnio :-)). Nek budale i dalje vjeruju u HAARP. Zemljotresa i poplava je bilo i prije HAARP-a al' hajd ti to onom "profesoru" objasni.
...JA SAM PRIJE 2-3 DANA POSTAO ONOM KUPUSARU KIJI NAS JE POSJETIO U U IME NATO-A DA ĆU MU SVE LIČNO I PO SPISKU AKO BUDE OVOGA... -E PA DRAGI NATO ŠUPCI,PIČHKETINE I IZDAJNICI KRATKOG VEKA JHBEM LI VAM PLEME KOJE VAS JE RODILO,ODGOJILO I PODIGLO DO STOKE NEVIĐENE NA PLANETU...JA VAM LIČNO TO TAKO SVE PO SPISKU A VI NASTAVITE TAKO I SVE HUŠKAŠKI...ŠTO VIŠE SEHRETE SA SVOJIM GLUPOSTIMA SVE VIŠE GUBITE ,A DO SAD STE IZGUBILI VJERUJTE...NAROD SE POMAŽE I OSTAJE JEDINSTVEN A VI SLOBODNO PLAĆENIKE MEĐU NAS PA AKO VAM SE VRATE VRATE.....GLEDAJTE SADA KAKO VAM HAAARP UZVRAĆA...
Kad nas ide bas nas ide :)
opet teorije zavjere hahaha cuj haarp ahahaha pa kao da je nesto cudno sto budu zemljotresi na ovim prostorima.vidi se da ste ebeni klinci koji napamet pricaju.pa prije 50 banja luku i skoplje je pogodio veliki zemljotres.jel vam i tad haarp kriv? jel vi znate sta su zemljane ploce?jel znate da se one znaju pomjerat?pa zemljotresi postoje od kad je planete zemlje,pa kontinenti su se pomjerali.sta mislite da je australija uvijek bila tako ostrvo hahahaha
Haarp je preuzela americka vojska i nije u ovlasti istrazivackih institucija kako mnogi prenose.Dobro bi bilo da malo proguglas kako cijeli taj sistem radi i bilo bi ti jasno zasto je pod kontrolom armije. Kazu pametnom je isaret dovoljan a naivnom ???
a ti previse gledas onog ludog marica sa federalne tv.ebo te teorija zavjere,zemljine ploce se uvijek pomjeraju,svuda po svijetu.
Vidio sam na fejzbuku
zagorio mi jutros doručak. prokleta-si-ameriko-i-HAARP-što-sjaaaa
Eh neka nas do kraja satare dragi Bog
HAARP... Eh sad jel nas mediji prave budalama ili smo stvarno toliki idioti da dopustimo da nam se ovo dešava. Gdje su naši naučnici koji ovo mogu dokazima potvrditi da uništavamo sve te antene?
@acti to se sad moderno zove researching