Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je interesantno kako ovaj moron unistava nimet?!
@semsasemsa Nimet? Ako mozes prevesti na bosanski jezik, hvala papak-
Cuj zanimanja tik toker. Debil slaze predmete po sinama cime moze izazvati ozbiljnu nesrecu sa smrtnim ishodom i kao bilo mu strasno iskustvo u celiji.
Meca Cazin i Omčo su također osumnjičeni u akciji džabalesku
@oko_paša84 Debilizmu kraja nema. Treba njemu krampu dati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djeca gledaju idiota koji skuplja lajkove i djeci daje ideje da isto pocine. Sto majku i oca nije stavio na sine, olos jedan ljudski.
Nas Hrvoje je istinski Tik-Tokmak. Kada se ozeni i odraste, postat ce Tik-Tokmacina.
Dok izvodi zaebancije na njoj treba zna da je tu prugu gradila omladina njegovih godina sa omladinskim radnim akcijama .
E neku su vala svaka im cast
Za svašta se troše pare na vještačenja, razne postupke...umjesto odmah da su ga natjerali da čisti oko pruge u dužini od 10 km
Haj makar sada znas sta te ceka ako nedo bog stavis macku ili napravis kakvo gore sranje .
Ovakve debile treba osuditi na drustveno koristan rad. Ovaj npr bi mogao da kosi travu duz pruge i kupi smece. Mozemo to snimati pa nek raja lajka. Debil pravi
@ddd Vec mu vidim objavu kosenja na ovom Tik-Taku: #Kad more slavni Stjepan, more i Hrvoje Kosaca. Nadati se da ce njegovi "pratitelji" zaista doci za njim, te i njima podijeliti kose i kosilice i eto Tik-Tik radne akcije. Hastag: #Nekad Omladinci - danas Tik-Tokmaci!
Kad imas vise srece nego pameti i pocnes praviti gluposti radi lajkova i pregleda u nadi da ces postati influencer. Da ga je voz satrao, naravno, masinovodja bi bio kriv, nikako ovaj krelac.. kad si mlad i glup i imas previse vremena
Jazuk što ga voz/vlak nije malo ispeglao
Kao da je kriminlac! Hrvoje, pa ti svojim postupcima jesi kriminalac.
Veći sam ja debil što sam pročitao ovaj članak.
Debil!!! Trebali su ti odmah 100 hiljada KM kazne naplatiti radi ugrožavanja sigurnosti! Kretenu!
Koja budala, dvi tri odgojno obrazovan šamara i kući
Kao sa si kriminalac? Pa jesi glupsone dovodis u opasnost ljude koji su vrijedniji od tebe
Nije tebi lahko, jarane. Valja ti tol'ku praznu glavušu nosat' na ramenima. NIjesu te trebali ni pustit' iz tvorza.