Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godina ce zavrsiti sa istum uzasom ulaskom u grad sa sjevera , cesta pored rodoca ce ostat uzas, bazen se nece radit ili nesto da se oci zamazu, dvorana ni pod razno. Oborinske vode po magistralnim cestama isto. I kakve koristi da bude od ovlikog budzeta
Svaka cast
Sve je to od naroda. Hoće li se pomoć narodu sad?.
Još da nema "nepotrebnih" javnih institucija , ih ,,,,
Bogami su dobro napumpali proračun/budžet koji je skoro duplo veći od budžeta Zenice ili Tuzle, a sva tri grada imaju isti broj stanovnika. Baš me zanima na kojim stavkama su namaknuli dodatne prihode. Porez na dohodak i indirektan porez je gotovo sličan i fiksan kod sva tri grada, ali izgleda da Mostar na neporeznim prihodima uspjeva puno jače uprihodovati novca nego Zenica i Tuzla. U svakom slučaju Mostar ima puno jači proračun u odnosu na konkurentske gradove.
SDAfašista, daj se ne sramoti, ništa nije u minusu i 80% ekonomije Mostara i Hercegovačko-neretvanskog kantona drže Hrvati. Pogledaj ovaj link o 20 najjačih poslovnih subjekata u HNK, pa 18 kompanija je pod upravom Hrvata i njihovih stranih partnera, svega dvije pod upravom Bošnjaka i njihovih stranih partnera https://www.akta.ba/analize/146532/ovo-je-top-20-kompanija-hnk-po-ostvarenom-prihodu-i-dobiti-u-
70% svih Hotela u Mostaru je u vlasništvu Hrvata i taj turizam Mostaru donosi na godišnjoj razini cca 100 mil. KM, a ostali poslovni subjekti koji nisu vezani za turizam prijavljuju u Mostaru 4 milijardi KM. 3,5 milijardi KM je u rukama Hrvata. Vaš bošnjački dopirinos ekonomiji Mostara je nikakav. Vi u istočnom Mostaru držite 500 milijuna KM preko vaših bošnjačkih firmi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)