Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baralija da ima obraza ostavku bi podnijela samo ublehari
Zar nije prvo trebalo mjenjat nazive ulica u glavnom gradu.
Rđavom ku*cu svaka dlaka smeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj nema ni jedne žene, valjda se biraju najbolji i najpoznatiji, muško žensko nije bitno. Izgriza te mala feminizam
Eto jes baš fra Ljudevit Lasta bolji i pametniji od prve ljekarke u gradu i prve doktorice znanosti u cijeloj zemlji. Da u gradu veličine Mostara makar jedna ulica bude nazvana po ženi u civiliziranom svijetu danas ne bi bio nikakav feministički podvig nego zdrava pamet.
@KamenjarskiSrbin1 nick ti govori da si ti jedan od tih bez mozga. Irma je jedina iz reda Bošnjaka (nisam siguran kako se izjašnjava pa ignor ako je greška) koja je ostala dosljedna svojoj politici, nije se priklonila nikome @Bijeli96327541 ulica kraljice katarine, tako da nije da nema nijedna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mudre su Ujke prepali se Rusa da im nekad ne dolijaju pa na vrijeme skidaj ploče pametan potez
cuj imali ulicu Francetica, a ko biva europski narod
ulica Lane Pudar 🙂
Kom smeta naziv nek promijeni adresu i svi sretni!hahaha
Jednostavno: Ulica Emine iz bašče.
Stvarno vam nigdje veze pa da bar jedan ćošak ne dobije ime "Mostarske sponzoruse"
Rđavom ku*cu svaka dlaka smeta...
Moze li necije zene, kako je onomad po necijoj majci nazvana ulica u SA, pitajte kolege iz SDO.
Može Zlatke Vuković, partizanke koju su streljali 1941. u Mostaru ili Nadžide Hadžić prve sutkinje vrhovnog suda, obe poznate Mostarke, Marija Belović, isto Mostarka, nekad najljepša žena na svijetu.
Pozitivni pomaci....čestitam!!!
Titovu nek preimenuju u jovankina ulica i svi sretni
Da li prvo uklanjaju nazive pa poslije donose odluke o uklanjanju ili ...?
Hvala bogu da se dolazi pameti i da ova bruka od veličanja fašista više prestane. Na svim stranama, i ove Busuladžoće i Draže i sve što je vezano za fašizam.
Irma, ima ulica kraljice katarine, nije baš da nema nijedna ulica, ovo je jedna koja mi je prva pala na pamet, dali postoji još da se provjeriti.
Ne trebaju nikakve komisije za usaglasavanje oko naziva ulica.Moglo se to rijesiti na jednostavniji nacin.Nazvati ulice po brojevima i to je to.