Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno su onome "pametnjakovicu" izgorjele usi od stida, haha cijeli Mostar zna ko je to.
Morao sam se registrovati samo da ovo napisem. Klix je CENZURISAO ovaj clanak. Naime, na panou je bio postavljen platak koji kaze: "Oprez, Bosnjaci blizu?!!" http://www.cazin-danas.com/fasizam-na-djelu-oprez-bosnjaci-u-blizini/ http://***.com/fasizam-na-djelu-oprez-bosnjaci-u-blizini/
a ta ćeš od Mostara bolan to je mrtav mrtav mrtav mrtav grad....samo je Vareš gori U Varešu bi se Darth Vader usrao u gaće
Vidim i u Mostaru se reklamni panoi postavljaju mimo svake pameti kako kome padne napamet. Pohlepa onih koji to odobre, kao i onih što postave panoe na divlje, a niko ih ne uklanja je ogromna.
Pano je reklamni pano.
SVE JE OK. Upravo je SDA javila na vijestima da iznimno ozbiljno razmtra Mostar kao glavni grad FBiH. NAravno da bi bez toga panel ostao na starom mjestu ukazujući NA ZAUSTAVLJANJE biciklizma BAkira Izetbegovića. :)