Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je sjednica skupština hnk održala u ovoj godini?
30 godina istu vlast samo je u koreji i kod nas moglo
Kordic treba zamjeniti covica na celu hdz onda sutnut ovaj sda sa kojima se nista ne mozes dogovoriti i uci u koaliciju sa sdp ns i ostalim strankama i povest skupa bih ka eu zajednickim dogovorima a ne lagati onezavati i varati te gledati kako ce koga da zajebe
Auto se kreće, motor radi, Schmidt smaknuo auspuh pa sad prdeka ali se kreće. Šta reći? Naprijed Scmidt možda apartheid i neće biti važan
Narod glasa uvijek za iste bez obzira sta oni uradili. Iz tog razloga imamo politicare koji ne moraju nikom polagati racune, bitno je samo da klimaju glavom liderima organizacija a narod ko j..
Ima problema i u Tuzlanskom, ima toga... Stvarno kako dalje
Niko e govori..da je Bakir kaznjen od glasaca SDA....a da je SDP na ivici cesusa..praga cak je Nikscic koji je bio sebi osiguro kompezaciski... izgubio..Ljevica je sama sebe porazila skefcuci na SDA..bez vizije za bududcnost..gdje su ostavke gubitnika.!?
Svi ovi po platu cca 6500 KM, lagano sjediš iznosiš neke svoje stavove po "dobrobiti" građana
ah sto ovi novinari vole da ubace ovo "no" u svakoj recenici
Al i dijaspora isto to ubacuje zanimljivo hahah
Gledaj gloova za boćanje.
Ne zna Šmit u šta se uvalio
sta je s direktora fupa i direktora hnk
Odblokirace moj k. tamo. Tamo na dan izbora izvisili hrvatske stijegove. Pise lik, bivsi zatocenik logora pod tim zastavama kad je isao na glasanje nigdje nije bilo BeHa zastave, barem jedne kako on kaze. I onda se covjek pita o toj medjunarodnoj zajednici i Smitu i svim sr....ma koje su dopiiustili ili su nam priredili. Mogu pricati samo bajke o ljudskim pravima ili postivanju zakona i reda.